Obavijesti

Lifestyle

Komentari 60

'Mučno mi je pri samoj pomisli da će muž saznati za prevaru'

'Mučno mi je pri samoj pomisli da će muž saznati za prevaru'
1

Milijuni ljubavnih afera izlaze na vidjelo pod prijetnjom hakera. Otkrivaju se detalji kreditnih kartica i seksualnih maštarija korisnika stranice za upoznavanje

VIDEO

Internet stranica za upoznavanje "Ashley Madison" jamči korisnicima potpunu anonimnost i privatnost pod motom: "Život je kratak. Imajte aferu". Ipak, 37 milijuna njezinih članova u strahu je za svoju privatnost s obzirom na sve učestalije prijetnje hakera da će objaviti sve povjerljive podatke, od brojeva kreditnih kartica do najprljavijih seksualnih maštarija, uz argument kako stranica uništava brakove, a njezini članovi su prevaranti bez prava na diskreciju.

Jedna od korisnika stranice "Ashley Madison" boji se skandala ako njezino prljavo rublje iz prošlosti izađe na vidjelo, piše Daily Mail.

- Stvari s mojim suprugom su krenule nabolje i nisam ulazila u stranicu već dulje vrijeme, a sad mi je mučno pri pomisli da će se sve naknadno saznati - izjavila je korisnica pod nadimkom Natalie.

Hakeri su već manji dio podataka izložili javnosti, ali stvari se tek zahuktavaju i, kako kažu, učinit će apsolutno sve kako bi se stranica ugasila. Vlasnica stranice strahuje da dežurnim "dušobrižnicima" pomaže netko "iznutra", ali nada se zaštiti nadležnih institucija jer hakerska provala ozbiljno krši njezina autorska prava.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Situaciju oko skandala tim gorom čine navodi kako je stranicu svojevremeno upotrebljavao i princ Charles dok je bio u braku s princezom Dianom pa bi i njegovo prljavo rublje moglo izaći na vidjelo.

"Ashley Madison" za 140 kuna nudi opciju potpunog brisanja povijesti svih korisnika, iako stručnjaci tvrde kako je to nemoguće jer većina ljudi plaća kreditnim karticama i njihovi su identiteti nepovratno dostupni.

- Tvrtka je angažirala najbolje svjetske IT stručnjake koji poduzimaju sve moguće korake kako bi se napad spriječio. Forenzičari i policija istražuju incident i pokušavaju otkriti tko stoji iza svega - kaže glasnogovornik "Ashley Madison".

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept
POMAŽE

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept

Ovaj trik pomaže kod korova koji izbija između pločica u dvorištu, ali i onog koji vam raste po vrtu. Kako se radi o prirodnom pripravku, postupak je potrebno ponoviti nekoliko puta

7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život
OTKRILI STRUČNJACI

7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život

Istraživanje je ukazalo na niz čimbenika koji rezultiraju seksualnim nezadovoljstvom, od nedostatka komunikacije te nedovoljnog znanja o seksualnom zdravlju i užitku
Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje