Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Seks po seks do superseksa, a orgazam nikad nije ultimatum

Seks po seks do superseksa, a orgazam nikad nije ultimatum
1

Malo inicijative i nježnosti potaknut će strasti, a razigrana mašta najbolji je afrodizijak u krevetu. Za bolji seks dovoljno je naviknuti tijelo na što više nježnosti

VIDEO

Za sjajan, oslobađajuć seks nisu presudni višestruki orgazmi ili akrobatske vratolomije iz Kamasutre, nego pokušati se opustiti, otvoriti i seksati se što više. To je bila misao vodilja bestselera “Superseks” i očekivanog nastavka “Superseks za život” književnice i seks-gurua Tracey Cox.

- Maratonci su precijenjeni - tvrdi i objašnjava kako je seks s nogu sjajan način za potpirivanje povezanosti među partnerima. Što je više seksa, to će se stvoriti i veća potreba za nježnostima. Za taj “začarani krug” zaslužni su hormoni koji upravljaju privlačnošću među partnerima. Kako bi ga zavrtjeli, potrebno je dodatno zalaganje - pa čak i ako biste radije gledali utakmicu ispruženi na kauču, potrudite se oko partnerice i počnite nježnu predigru.

Ni muškarac ni žena ne bi smjeli doživljavati orgazam kao ultimatum i obvezu, no ako ga žena ne može postići, Tracey savjetuje kupnju vibratora. Nakon što sama iskusi užitak, lakše će ga podijeliti s partnerom u seksualnoj igri.

- Prije su vibratori bili grubi i glasni, no nove generacije sofisticiranih modela koje su dizajnirale žene mnogo manje podsjećaju na pneumatske bušilice - zaključila je Tracey Cox. No osim pustošenja seks-trgovine, za nezaboravan seks važno je i povjerenje u krevetu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Recept za bolji seks - sve se mijenja osim partnera

Za sjajan seks važno je da svaki put bude drukčiji - ali s istim partnerom. Čak i ako je riječ o drukčijem redoslijedu skidanja, položaja - traženju druge prostorije ili druge strane kreveta. Promijenite parfem ili rublje, zapalite svijeće ili ponesite šlag u krevet. Pustite, primjerice, Kraftwerk umjesto Mozarta ili televizije u pozadini.

Naviknete li tijelo, tražit će svoju porciju seksa

Pijete li čaj ili jedete nešto slatko svaki dan oko 17 sati, tijelo će se naviknuti i zahtijevati svoju dozu ako slučajno zaboravite. Iako se često tvrdi suprotno, dobro je da seks postane navika. Problem nastaje ako preraste u rutinu. U tom slučaju treba poslušati prvi savjet i učiniti sve što se može da postane otkačeniji, opušteniji i strastveniji.

Nespretnosti je dobro okrenuti na smijeh

Smijeh u krevetu te razgovor o seksu i izvan spavaće sobe dvije su vještine koje se isplati naučiti. Seks iz “švedskih akcijskih” daleko je od realnosti, a najbolji način da ublažite nelagodu zbog neugodnih zvukova ili padova je okretanje na zafrkanciju - jer se učinjeno teško može sakriti. Osim toga naučite verbalizirati želje i potrebe, savjetuje Tracy.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru