• Članak
  • Komentari 1
  • Share
  • Tweet1

Seks-poze za "raskošnije" žene i punije muškarce

“Žlica” je idealna za parove velike razlike u visini, a “kaubojka” za jače muškarce. Punašniji će partneri najviše uživati u "psećoj pozi"

Petak, 09. 4. 2010. u 06:30    Piše: 24sata
Seks-poze za "raskošnije" žene i punije muškarce Fotolia Izvedivost seksualnih poza ovisi o tjesnoj građi partnera
Prema Kamasutri, postoje čak 64 seksualne poze, no njihova izvedivost ovisi o tjelesnoj građi. Ako je muškarac prosječne težine, a žena “raskošnija”, najviše će im odgovarati poza “leptir”, koja je odlična za rub kreveta, kauča ili bilo koje povišene površine. Žena legne na leđa, stražnjica joj je na rubu kreveta, a stopala na tlu. Partner kleči uz krevet, njoj među bedrima. Godit će im i poza “savijeno koljeno”. Oboje kleknu na krevet, okrenuti jedno prema drugom. On digne nogu, odnosno osloni se na stopalo, a ona preko njegove noge prebaci svoju. U tom položaju partneri mogu rukama i usnama istraživati jedno drugo.

Poza "žlica"
Ako je velika razlika u visini, za vas je idealna poza “žlica”. Pri tom položaju žena ima lagano savinute noge te leži na boku dok joj se muškarac treba u potpuno istom položaju priljubiti s leđa. Muškarcu i ženi ta poza podjednako odgovara.

Za punašnije
Ako ste oboje jači, ona neka legne na leđa i lagano savine koljena, a vi kleknite između njezinih bedara i lagano ih podignite tijekom seksa. Drugi položaj u kojem ćete oboje podjednako uživati je “pseća poza”.

“Obrnuta kaubojka” za jače muškarce
Ako je ona prosječne težine, a vi punašniji, sjednite, presavinite koljena, a partnerica neka se okrene leđima prema vama i sjedne na vas. Taj položaj naziva se “obrnuta kaubojka”.

Tagovi: poze, seks, punašni, mršavi, kamasutra, žena

Izdvojeni komentari 1 komentara Pogledaj sve komentare
09.04.2010., 06:30

Gara: de vi to napišite na seljački da vas ljudi razumiju hahaha,,a ne žlica,vilica,nož,,ili leptir ii ostali bagudaći haha...

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporter Obrazac
telefon: 01/24-24-242 e-mail: reporter@24sata.hr Sve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).

Zatvori / Otvori toolbar