Obavijesti

Lifestyle

Komentari 39

Zajedno su 'skinuli' 150 kg za vjenčanje, no onda se rastali...

Zajedno su 'skinuli' 150 kg za vjenčanje, no onda se rastali...
1

Motiv im je bio da se mogu zagrliti i lijepo otplesati "prvi ples", no u procesu gubitka kilograma i učenja zdravijeg života došlo je i do ljubavnog brodoloma

VIDEO

Marissa Schnell (32) i Shane Graves (40) bili su tipičan američki par - zaljubljeni, pretili i željni slave koju će doživjeti u jednom od brojnih tamošnjih reality emisija. Ipak, bilo kakav motiv za mršavljenje u Shaneovom slučaju je bio dobrodošao - s punih 211 kilograma imao je velik rizik od srčanog udara. Marissa je bila nešto "lakša" - s 115 kg.

Nakon sedam godina hodanja odlučili su se vjenčati, a fitness treneri i nutricionisti iz ABC-ove emisije Extreme Weight Loss bili su im dobrodošla pomoć koja će im omogućiti da se zagrle i otplešu svoj prvi ples kao bračni par, piše Daily Mail .

Screenshot

Marissa, koja je težila 115 kilograma, silno je željela biti zdravija te je pisala producentima preklinjući ih da ih prime u emisiju te pomognu njoj i njezinom zaručniku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

I Marissa i Shane prošli su kroz razne životne tegobe, a utjehu su pronašli u prejedanju - Marissin otac je počinio samoubojstvo, njoj je dijagnosticirana multipla skleroza, a Shane je bio u teškoj depresiji zbog raspada njegovog prvog braka.

Paru su u emisiji zadali cilj od gubitka 90 kilograma u 90 dana, a tijekom svih treninga Marissa je stalno pronalazila opravdanja za Shanea iako je bilo očito da je u puno boljoj formi od njega.

Pogledajte video o tome kako su trenirali:

VIDEO

Nakon tri mjeseca i prestigli su svoj cilj - Shane je težio 148 kg, a Marissa 85 kg. U sklopu emisije trebali su se razdvojiti na tri mjeseca i otići u svoje rodne gradove kako bi sebi dokazali da su odlučni te sposobni sami održavati težinu. No, tek nešto prije kraja emisije Marissa se slomila te rasplakala pred kamerom. Dok su treneri mislili da je depresivna jer je Shane daleko, tek je onda priznala kako plače jer je shvatila da je sretnija bez njega.

Dok su je drugi uvjeravali da osjeća normalnu tremu pred vjenčanje te su ih zbog toga ponovno spojili prije vjenčanja. Shane je bio u šoku nakon što je čuo kako se osjeća, no ipak je rekao kako će prihvatiti sve što ona želi, jer mu je cilj da bude sretna.

Par je tako dramatično prekinuo pred kamerama - Marissa se odselila u svoj rodni grad, a Shane je ostao na Floridi, gdje je nakon nekoliko mjeseci upoznao novu ženu i zaljubio se.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji
KOME ĆE SVANUTI, A KOME SMRKNUTI

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 16. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Naučite kako pohati meso, uz puno manje masnoće i dima
SUPER TRIK

Naučite kako pohati meso, uz puno manje masnoće i dima

Pohanje hrane u pećnici puno je ugodniji i lakši posao nego na tavi. Kuća ne smrdi toliko, ulje ne šprica po cijeloj kuhinji, treba ga manje, a ono što pripremite nije toliko masno
Razbijeni mitovi u koje mnogi vjeruju: Evo kako prati ručnike da što dulje ostanu mekani
JESTE LI ZNALI?

Razbijeni mitovi u koje mnogi vjeruju: Evo kako prati ručnike da što dulje ostanu mekani

Čak i svježe očišćeni ručnici mogu sadržavati 190.000 bakterija, a brojka se penje na čak 17 milijuna nakon samo jednog dana korištenja, ističe stručnjak