Obavijesti

Sport

Komentari 39

Andrijašević srušio Belupo, ali neće i Dinamo jer se tada ženi

Andrijašević srušio Belupo, ali neće i Dinamo jer se tada ženi
1

Belupo nakon 22 godine i dalje je bez slavlja na Poljudu. Hajduk je slavio golovima Franka Andrijaševića koji zbog svadbe propušta derbi protiv Dinama iduće vikenda

VIDEO

Tradicija se nastavlja, Slaven Belupo nakon 22 godine HNL-a ne zna za prvenstvenu pobjedu na Poljudu. Splićani su dominirali od prve do zadnje minute a otpor gostiju slomljen je dvije minute prije kraja poluvremena, kada je Franko Andrijašević s dva gola doveo Hajduk u prednost.

Najbolji igrač susreta Andijašević glupo je zaradio treći žuti karton i neće nastupiti u subotnjem derbiju u Maksimiru. No da i nije dobio žuti karton, ne bi nastupio jer se u subotu ženi!?

- Istina je, ženim se u subotu, taj smo datum izabrali još prije godinu dana dok sam igrao u Dugopolju i već sam sve uplatio. Žao mi je što neću zaigrati u derbiju – kazao je Andrijašević.

Doista je nevjerojatno da se u tri mjeseca od ždrijeba HNL-a nitko u Hajduku nije sjetio pomaknuti termin, jer Andrijašević je uredno prijavio datum vjenčanja. Krstičević nije želio komentirati ovaj slučaj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Franko je naš najofenzivniji igrač koji ulazi u šanse i on može biti vrhunski igrač ako ovako nastavi – kazao je Krstičević i dodao

- Drago mi je da smo nastavili niz pobjeda kod kuće, bez obzira na gostovanja na kojima nismo napravili dobre rezultate....

I u tako dominantnoj igri Hajduka, Slaven Belupo uspio je stvoriti tri zicera, no Blažević je bio uspješniji od Gregurine, Kokalovića i Vugrinca.

- Hajduk bi trebao dominirati i imati posjed i igru a jedan – dva mrtvaca koja se dogode, golman mora skinuti. Danas mi je to pošlo za rukom – kazao je Blažević, koga je pred kraj susreta matirao nekadašnji igrač Bušić.

- Razočarani smo, očekivali smo više, no kao da nam je prilika da se popnemo na vrh ljestvice vezala noge – kazao je Bušić, s kojim se služio i trener Ferenčina.

- Neki su igrači morali dati više, htjeli smo ali nismo mogli i ja sam razočaran. Nedostajalo nam je par igrača i to nismo uspjeli nadoknaditi.

Vrijedi istaći kako je veliki pljesak na Poljudu dobio i Davor Vugrinec. Sad već daleke 2005. godine trebao je doći u Hajduk, no Ćiro Blažević je tada rekao ''Što će mi taj Vugrinec, on je za mirovinu a ne za nogomet''. Sedam godina kasnije Vugrinec još trese mreže, pa je i splitska publika najboljeg strijelca u povijesti HNL-a ispratila pljeskom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov
'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'
ANALIZA TOMISLAVA IVKOVIĆA:

'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'

Kad je zdrav, Pjaca može biti prevaga. Dio utakmice bio je i druga špica, jako je opasan, surađuje sa suigračima, ima udarac, sve, tvrdi nekadašnji golman i trener