Obavijesti

Lorax: Zaštitnik šume oduševio gledatelje diljem svijeta

Lorax: Zaštitnik šume oduševio gledatelje diljem svijeta
11

"Lorax nas je naučio da moramo biti svjesni da je svijet veći od nas i da je u njemu svatko od nas važan. Naučite li to još kao dijete, živjet ćete s tom mišlju cijeli život."


"Lorax ne govori da je sječa nemoralna.
Ja živim u kući od drva, moje knjige tiskaju se na papiru.
Ovo je knjiga o tome da trebamo biti nježni prema onome što imamo.
Protiv je zagađenja i protiv pohlepe."

- Theodor "Dr. Seuss" Geisel

Theodor "Dr. Seuss" Geisel jedan je od najprodavanijih dječjih autora. Prema njegovoj su priči umjetnici koji stoje iza filma Despicable Me i maštoviti Dr. Seuss snimili animirani film  Lorax: Zaštitnik šume, 3D adaptaciju klasične priče o zaštitniku šume kojeg odlikuje snaga nade. "Lorax nas je naučio  da moramo biti svjesni da je svijet veći od nas i da je u njemu svatko od nas važan. Naučite li to još kao dijete, živjet ćete s tom mišlju cijeli život." rekao je redatelj filma Chris Renaud. Film je snimljen s ciljem da razveseli, zabavi ali i educira djecu diljem svijeta. 

Lorax: Zaštitnik šume zabavna je i emotivna avantura koja naglašava važnost postizanja ravnoteže između prirode i napretka. Lorax je urnebesno ljupki lik koji će učiniti i više no što može da bi zaštitio drveće i životinje koje tamo žive. Nakon što mladi poduzetnik odsječe drvo, Lorax ga ljutito i žarko upozorava, ali upozorenje nije bilo dovoljno…. I više nije bilo drveća, ni čistog zraka, više ništa nije bilo isto. 

Priča prati putovanje dvanaestogodišnjaka koji traži pravo drvo, koje mu jedino može omogućiti osvajanje djevojke iz njegovih snova. Da bi u tome uspio, mora pronaći priču o Loraxu…

Film je postigao odlične rezultate gledanosti i oduševio je gledatelje diljem svijeta. Animirani film Lorax: Zaštitnik šume otvorio se sa Box office zaradom od $70,7 milijuna što je najbolje otvaranje, ikada, za film koji nije nastavak već poznate franšize. U mjesec dana prikazivanja diljem svijeta Lorax je zaradio 259.786.955 $.

Lorax je došao na velika platna Hrvatske 5. travnja i do sada ga je pogledalo 12.497 gledatelja s ukupnom Box Office zaradom od 448.082 kuna. 

Dvanaest i pol tisuća gledatelja uživalo je u društvu zabavnih likova kojima su život i karakter udahnuli su neki od najtalentiranijih umjetnika lijepe naše: Jelena Rozga, Jacques Houdek, Ivan Glowatzky, Filip Juričić, Aleksandar Cvjetković, Pero Juričić, Nataša Dangubić i Vid Balog.

Priča o zaštitniku šume neće ni odrasle ostaviti ravnodušnima, a mališane će oduševiti pričom, edukativnim sadržajem, prekrasnim bojama, scenama ali posebice likovima.

Svi u kino jer vrijeme je da otkrijemo Loraxa i uživamo u prekrasnom animiranom filmu!

Trailer za film pogledajte u galeriji.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!