Obavijesti

Viral

Komentari 288

Horor: Prizivali su duhove i u teškom stanju završili u bolnici

Horor: Prizivali su duhove i u teškom stanju završili u bolnici
1

Liječnici su naposljetku uspjeli pomoći mladim ljudima, no ukoliko ovakve stvari u vama izazivaju nelagodu, savjetujemo da ipak preskočite gledanje priložene snimke

VIDEO

Alexandra Huerta (22), njezin brat Sergio (23) i njihov rođak Fernando Cuevas (18) završili su u bolnici u teškom psihičkom stanju nakon što su u kući u meksičkom selu San Juan Tlacotencu dozivali duhove pomoću takozvane Ouija ploče, piše Daily Mail.

Njihove je muke jedan od liječnika zabilježio mobitelom, pa je tako javnost dobila priliku vidjeti Alexandru kako zastrašujuće reži privezana u ambulantnim kolima, baš kao da je doista opjednuta demonom.

Djevojku, koju između ostalog u videu možemo čuti kako govori da će svi pomrijeti, su morali vezati kako se ne bi ozlijedila, pa je na kraju ipak spasili pomoću kombinacije tableta za smirenje i tableta protiv bolova.

Isti je recept pomogao i njezinom bratu te nećaku.

- Stigli su u bolnicu u stanju koje je bilo nalik transu. Mišići su im se nekontrolirano grčili, halucinirali su, a na trenutke čak postajali potpuno gluhi i slijepi - izjavio je za medije doktor Victor Demesa, koji je primio pacijente u javnoj bolnici u Tepoztlanu.

Demesa nije htio nagađati jesu li te mlade ljude doista zaposjeli demoni ili su se samo pomoću autosugestije uvjerili da je tome bilo tako, no zato su mediji doznali da im je lokalni svećenik odbio pomoći.

Naime, nakon što je troje mladih ljudi zapalo u probleme, roditelji Alexandre i Sergija su pozvali svećenika kako bi nad njima izvršio egzorcizam, no čovjek od vjere je to odbio jer Alexandra, Sergio i Fernando ne dolaze redovito u crkvu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 288
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju
Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.