Obavijesti

Viral

Komentari 82

Obamin pilot: 'Vidio sam NLO, bilo je nevjerojatno i prelijepo!'

Obamin pilot: 'Vidio sam NLO, bilo je nevjerojatno i prelijepo!'
1

Andrew Danziger, danas u mirovini, 2008. godine je bio privremeni pilot Baracka Obame. On tvrdi da je većina njegovih kolega imala misteriozne 'susrete 3. vrste'

VIDEO

- Bilo je nevjerojatno. Poletjeli smo iz Kansas Cityja , bila je prekrasna, bistra noć. Kada sam uzletio na željenu visinu bili smo okruženi manjim oblacima, a mjesec je bio savršeno vidljiv. Sve u svemu, jako lijepa noć. A onda sam s desne strane primijetio nešto neobično iza oblaka. Bio je to bijeli, okrugli disk. Nakon toga stvari su postale uzbudljive , započeo je bivši pilot svoj opis susreta s neidentificiranim letećim objektom.

- Pokušali smo utvrditi što je to, no bez uspjeha. Punih 40 minuta taj je objekt letio uz nas , ali ne mogu procijeniti na kojoj udaljenosti. Kada smo se približili Waterloou gdje smo trebalo sletjeti, počeli smo se pripremati, pa objekt više nismo imali na oku. No, kada sam digao pogled, pomislio sam: 'O, moj Bože!'. Dotad bijeli disk pretvorio se u gigantsku crvenu kuglu . Ne postoje riječi kojima bi ju mogao opisati. Plutala je iznad oblaka.

VIDEO

- Kada smo se počeli spuštati, kugla se lagano spuštala za nama. Kada je prolazila kroz oblake, kroz njih je probijala svjetlost različitih boja. Neki su se počeli razdvajati i onda je u tren oka sve nestalo, objasnio je u jednom dahu umirovljeni pilot voditeljici.

- To je sigurno bio NLO . Najvjerojatnije izvanzemaljskog podrijetla. Toliko bih želio nešto takvo doživjeti opet. Bilo je prekrasno. Bila je to najnevjerojatnija stvar koju sam doživio u cijelom životu , zaključio je Andrew Danziger.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 82
VIDEO

Znate li što zapravo znači 'bre'?
NEKOLIKO TEORIJA

Znate li što zapravo znači 'bre'?

Jedna od teorija ide prema tome da 'bre' ima porijeklo iz turskog jezika i da znači 'magare' ili 'budalo'. Druga teorija je da je to skraćena verzija od originalne riječi 'hombre'

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!
Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju