Obavijesti

Viral

Komentari 127

Znanstvenik na samrti: 'Alieni' surađuju s američkim vlastima

Znanstvenik na samrti: 'Alieni' surađuju s američkim vlastima
1

Prije nego je umro, Boyd Bushman dao je svoj posljednji intervju u kojemu govori o suradnji izvanzemaljske vrste i vlasti SAD-a. Teoretičari zavjera su na nogama...

VIDEO

Boyd Bushman preminuo je u kolovozu ove godine, kratko nakon što je dao posljednji intervju. On je pak objavljen početkom ovog mjeseca i dosad skupio više od 1.2 milijuna pregleda na YouTubeu. Nimalo iznenađujuće s obzirom da u njemu govori o suradnji između izvanzemaljaca i vlade SAD-a

Bushman je kroz 40-godišnju karijeru radio u tvrtkama poput Lockheed Martina i Hughes Aircrafta za koje je kreirao cijeli niz patenata, a dobar dio njih još uvijek je pod oznakom 'Top secret'. No, u nekoliko je navrata, tvrdi, radio na tajnim zadacima. Jedan od njih bio je i proučavanje izvanzemaljske tehnologije kako bi ju američka vojska mogla iskoristiti za vlastite potrebe. 

Osim toga, u intervjuu je pokazao i fotografije izvanzemaljaca koji su, prema njegovim tvrdnjama, radili u 'Area 51', tajnoj američkoj bazi u Nevadi oko koje se već godinama stvaraju različite priče, mitovi i nagađanja. Bushman također tvrdi da 18 izvanzemaljaca i danas radi za vladu SAD-a.

Oni pak potječu s planeta 'Quintumnia' koji se nalazi 68 svjetlosnih godina od Zemlje, no, zahvaljujući njihovoj tehnologiju, oni tu udaljenost prolaze za 'samo' 45 godina. Kažu da su visoki metar i pol te stari oko 230 godina. S ljudima komuniciraju telepatijom. 

Detaljna i argumentirana rasprava o cijelom slučaju razvila se i na Redditu, a neki tvrde da je na Bushmanovim fotografijama igračka koja se može kupiti u jednom od američkih trgovačkih lanaca. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 127
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.
GLEDAJTE UŽIVO Počeo prijenos finala izložbe koja prethodi psećem spektaklu u Zagrebu
SVJETSKA IZLOŽBA PASA

GLEDAJTE UŽIVO Počeo prijenos finala izložbe koja prethodi psećem spektaklu u Zagrebu

Danas je međunarodnom izložbom pasa, na kojoj je prijavljeno gotovo 4.000 ljubimaca iz cijelog svijeta, počelo zagrijavanje za najveći svjetski kinološki spektakl. Prijenose finala uživo možete pratiti na 24sata!