Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Cro À Porter: Manuel Maligec i Etna Maar oduševili publiku

Cro À Porter: Manuel Maligec i Etna Maar oduševili publiku
43

Na uvodnoj večeri 21. Cro À Portera predstavili su se Etna Maar, Manuel Maligec, Madame Demode, Marija Pinjuh, Tatjana Pantoš, Jelena Aleksić i Spirit by T.B.

VIDEO

Schwarzkopf Cro À Portera jučer su u odličnom ambijentu zagrebačke Laube otvorili brojni dizajneri, među kojima su se najviše istakli Etna Maar i Manuel Maligec.

Dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik za Etnu Maar kreirala je pomalo avangardnu kolekciju u crnoj, bijeloj i crvenoj boji. Zahvaljujući jednostavnosti linija i materijala, odjeća je iznimno nosiva, osobito za obožavateljice minimalizma. 

Manuel Maligec ponovno je demonstrirao svoju ljubav prema elegantnom modnom izričaju, ovaj put u romantičnoj i iznimno ženstvenoj kolekciji. Odjeća je nijansama pudera, izrezi naglašavaju struk, a dodaci od krzna donose dašak luksuza.

Tatjanu Pantoš inspiraciju za kolekciju pronašla je u afričkim motivima, pa je tako stvorila suvremenu ženu ratnicu koja ponosno paradira sa životinjskim uzorcima i seksepilnim kožnatim komadima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Madame Demode donijela je crno-bijeli svijet na modnu pistu u pomalo futurističkom, ali vrlo nosivom modnom izričaju; platnenim komadima u bijeloj i žutoj boji te neobičnim krojevima. 

Muška kolekcija Jelene Aleksić namijenjena je modno osviještenim muškarcima koji nemaju problema s privlačenjem pažnje, osobito u komadima poput metalik plave jakne ili neobičnim sakoima, dok se Tomislav Bahorić u svojoj kolekciji oslonio na futuristički pojednostavljenu viziju urbanog muškarca u crnim i bijelim tonovima.

Marija Pinjuh prvi se puta predstavila zagrebačkoj publici, a donijela je seksepilnu kolekciju koja se prvenstveno zasniva na kožnatim odjevnim komadima koji naglašavaju figuru.

Na drugoj večeri SCHWARZKOPF Cro A Porter svoje će revije predstaviti XD Xenia Design, Tamara Bombardelli, Ivan Mann, Matevž Faganel, Vain, Damir Begović i Domagoj Štimac te Dioralop.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'