Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Isabella i Sementa prisjećaju se svojih maturalnih haljina...

Isabella i Sementa prisjećaju se svojih maturalnih haljina...
5

Svojih maturalnih zabava prisjetile su se Sementa Rajhard, Isabella Rakonić, Monika Mihajlović i Ivana Radovniković... Otkrivamo i dobitnice maturalnih haljina

VIDEO

Prije maturalne večeri nešto se jednostavno mora izjaloviti. Isto se dogodilo glumici i pjevačici Sementi Rajhard, koja je prije tri godine htjela imati haljinu poput Beyonce.

- Zbog spleta okolnosti nisam je uspjela dobiti na vrijeme, pa smo mama i ja dva sata prije pohrlile u butike i kupile prvu koja mi se svidjela - ispričala je Sementa. Zvijezda serije “Stella” uz haljinu je imala minimalan make-up i raspuštenu kosu te kaže da je to bio pun pogodak.  

- Cure, samo bez panike i treme jer je najjednostavniji outfit zapravo ono najbolje - zaključila je, a istim se vodila i pjevačica Ivana Radovniković, koja je umjesto haljine na maturalnoj večeri nosila odijelo. Nikada nije bila luda za haljinama.

- Moje je bilo crno, s kopčanjem u stranu i dubokim V izrezom, a ostale cure iz razreda su imale bijelo, sivo ili crveno - prisjeća se Ivana, pa kaže da su tu večer ona i njezine prijateljice izgledale kao da su istrčale iz nekog filma o Jamesu Bondu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Imala sam osjećaj da se zabavljamo bolje od ikoga jer nismo bile sputane dugim haljinama, prekratkim minicama, klizajućim naramenicama i sve što ide uz maturalne outfite. 

Zvijezda serije “Tajne”, glumica Monika Mihajlović, za tu je posebnu noć po mjeri sašila haljinu koja podsjeća na Španjolsku. 

- Bila je duga, crno-crvena s ružom i visokim prorezom. Bilo mi je vrlo važno da izgleda baš onako kako sam zamislila - prisjeća se. Glumica je ispričala kako se tu večer baš divno provela s 20 prijatelja iz razreda, a nakon lude noći u sedam sati su popili kavu u kafiću ispred škole još jedan zadnji put.

Modna blogerica Isabella Rakonić inspiraciju za maturalnu haljinu potražila je u Marchesi. - Bilo je nekoliko mjeseci rada na njoj, kupovala sam tirkizno kamenje po ‘hobby shopovima’, a njih mi je prijateljica dizajnerica složila u gornji dio haljine da izgleda kao ogrlica - ispričala je. Na kraju kaže da bi istu haljinu obukla opet.  

- Obukla bih je za deset godina i za pola stoljeća jer, osim što je predivna i unikatna, uloženo je jako puno muke i rada u nju - zaključuje blogerica te je dodala kako maturalna večera nikako ne može biti loša, što god se dogodilo, jer ipak je to samo jedanput u životu.

Poznate Hrvatice o maturalnim haljinama

  • Mama i ja požurile smo po haljinu dva sata prije zabave - Sementa Rajhard, glumica i pjevačica. 
  • Maturalnu haljinu nosila bih opet i za deset godina i za pola stoljeća - Isabella Rakonić, modna blogerica. 
  • Bilo mi je vrlo važno da izgleda baš onako kako sam zamislila - Monika Mihajlović, glumica. 

24sata i Budi.IN daruju deset haljina najpoznatijih domaćih kreatora

Dobitnice: 

Lamia Belošević (Zagreb), Anđela Krgat (Otok), Mirna Hodak (Zagreb), Sara Varga (Daruvar), Ivana Primorac (Zagreb), Lucija Vranješević (Zagreb), Irena Knapp (Zagreb), Marta Vrbančić Fabić (Zagreb), Lana Radusin (Zagreb), Anamaria Vranješ (Zagreb).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 17. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom
Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara