Obavijesti

Viral

Komentari 0

Imamo 25 ulaznica za Sea Dance festival! Uključite se!

Imamo 25 ulaznica za Sea Dance festival! Uključite se!
4

Uključite se jer čak 11 dobitnika nagrađujemo s dvije ulaznice, a jednog s tri! Budite kreativni jer možda baš vi budete među sretnicima koji idu u Budvu na Sea Dance festival!

VIDEO

Nakon sjajne zabave na EXITu na Petrovaradinskoj tvrđavi, publika festivala nastavlja s velikom EXIT avanturom i seli se na Sea Dance festival koji će biti održan od 15. do 17. srpnja na jednoj od najljepših plaža Jadrana, na plaži Jaz.

Na ovogodišnjoj glavnoj pozornici festivala osim nastupa najvećih zvijezda svjetske glazbene scene, Jamiroquaia, Underworlda i Examplea live, očekuju vas koncerti i regionalnih miljenika publike. Na Sea Dance dolaze KLINGANDE, JUAN ATKINS, BAD COPY, DARKWOOD DUB, EDDY ™, KIRIL DJAIKOVSKI ft. TK Wonder, EYESBURN, RAMBO AMADEUS, TARA MCDONALD, URBAN&4 i WHO SEE.

Nagradni natječaj za čitatelje 24sata.hr

Sve što trebate napraviti da biste osvojili ulaznice je ispuniti obrazac i odgovoriti na nagradno pitanje: "Zašto želim ići na Sea Dance festival?". Budite kreativni jer autore 11 najboljih odgovora nagrađujemo s dvije ulaznice, a jednog s tri ulaznice za festival. Uključiti se možete sve do 13. srpnja u 15 sati nakon čega ćemo izabrati najbolje odgovore. Imena dobitnika ćemo objaviti u ovom članku, a dobitnike kontaktirati mailom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Velika glazbena imena na budvanskoj plaži

Iza imena KLINGANDE krije se dvadesetčetvorogodišnji Francuz Cedric čija fascinacija švedskom kulturom i jezikom je rezultirala s jednim od najaktualnijih novih imena elektronske scene! Klingande je osnovan prije svega godinu I pol dana kao duo, a već je simpatije publike pobrao hitom “Jubel” s preko 40 milijuna pregleda na Youtubeu, koji je jedinstveni spoj housea i saksofona. Dei svoje čarolije podjelit će s publikom Sea Dance festivala u utorak, 15. srpnja. Njemu će se istog dana pridružiti “svjetski megacar” RAMBO AMADEUS, dobitnici MTV nagrade i najbolji novi crnogorski bend, WHO SEE i kontroverzni, nemilosrdni, najpopularniji srpski hip hop trio, BAD COPY.

Britanski DJ, producent i radijski voditelj, Eddy Temple-Morris aka EDDY pridružuje se Sea Dance programu u srijedu, 16. srpnja. Redovito nastupa na rock, electro i indie crossover večerima širom Velike Britanije i Europe, a nastupao je i s  The Prodigyem i Pendulumom na njihovim britanskim turnejama. Pridružuje mu se jedan od najpoznatijih elektronskih muzičara s Balkana, Makedonac Kiril Džajkovski, koji dolazi na morsko izdanje EXITa u sastavu KIRIL DJAIKOVSKI ft. TK Wonder (MK/USA). Uz njega, drugog dana nastupit će i publici omiljeni electro pop bend, LOLLOBRIDGIDA, kao i jedan od najutjecajnijih hardcore/reggae sastava regije EYESBURN.

Za treći dan festivala rezerviran je nastup techno maga, JUAN ATKINSA! Atkins je DJ i producent iz Detroita, a uz Derricka Maya i Kevina Saundersona član poznate Belleville trojke, ekipe koja je direktno zadužena za nastanak Detroit techna, dok sam Atkins vjerojatno kumuje pojmu "techno". S više od 20 izdanja tijekom 30 godina karijere i nebrojeno nastupa u svim krajevima svijeta, Juan Atkins danas predstavlja pojam pravog DJa u očima sladokusaca elektronske muzike.

Nevjerojatni vokal dance muzike, TARA MCDONALD, poznata po svojim hitovima i suradnjama sa Armandom Van Heldenom ("MyMyMy"), Axwellom ("Feel the Vibe"), Davidom Guettom ("Delirious") i  Afrojackom (“Pandemonium”), pridružuje se u četvrtak, 17. srpnja razigranom programu Sea Dance festivala! Isti dan nastupit će sjajan hrvatski sastav URBAN&4. Na finalu festivala očekuje nas i nastup poznatog sastava DARKWOOD DUB!  Beogradski rock alternativci koji postoje još od 1988. godine podsjetit.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Salon u Požegi nudi besplatne tetovaže Plenkovića na prsima: 'Već sam dogovorio 4 termina'
'LJUDI MISLE DA JE PATKA'

Salon u Požegi nudi besplatne tetovaže Plenkovića na prsima: 'Već sam dogovorio 4 termina'

Iako se radi o neobičnoj ponudi, postoje oni koji su zainteresirani doživotno na koži nositi predsjednika HDZ-a

Donosimo pravila nagradne igre “Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj”
NAGRADNA IGRA

Donosimo pravila nagradne igre “Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj”

Od 22. travnja do 26. travnja čitatelji tiskanog izadanja 24sata moći će sakupiti kupone i osvojiti odmor za cijelu obitelj.
Pravila SMS natječaja za pretplatnike „Osvoji vrećicu za reciklažu"
NAGRADNI NATJEČAJ

Pravila SMS natječaja za pretplatnike „Osvoji vrećicu za reciklažu"

Pretplatnici tiskanog izadnja 24sata u ponedjeljak 22. 4. imat će priliku osvojiti vrećicu za reciklažu.