Obavijesti

Viral

Komentari 0

Jelovnik.hr vas nagrađuje sa tri gableca dnevno! Prijavite se!

Jelovnik.hr vas nagrađuje sa tri gableca dnevno! Prijavite se!
3

Znamo da je vaše vrijeme dragocjeno! Zato smo vam, u suradnji s web servisom Jelovnik.hr, odlučili pokloniti besplatna jela iz omiljenih zagrebačkih restorana!

VIDEO

Želite uštedjeti vrijeme provedeno u kuhinji, a opet pojesti svoj omiljeni i ukusni obrok? Sad to možete i besplatno!

Web servis za naručivanje hrane, Jelovnik.hr, je pokrenuo nagradni natječaj gdje možete osvojiti besplatni gablec. Nagradni natječaj traje do 11. travnja 2014. godine, a sudjelovati mogu svi registrirani korisnici! Ako se još niste registrirali, možete to učiniti ovdje.

Kako do besplatnog gableca?

U razdoblju od tri tjedna, Jelovnik.hr će na svojoj web stranici objavljivati nagradna pitanja, a autore tri najkreativnija odgovora će svaki dan nagraditi besplatnim obrokom u vrijednosti od 40 kuna iz restorana po vlastitom izboru na području grada Zagreba, a koji se nalaze u ponudi web servisa Jelovnik.hr.

Sve što trebate napraviti je registrirati se na servisu i odgovoriti na nagradno pitanje. Svi dan će tri najkreativnija odgovora dobiti po jedan gablec po svome izboru iz omiljenog zagrebačkog restorana, a dobitnici će biti obaviješteni mailom o tome.

Pravila nagradnog natječaja potražite ovdje.

O servisu Jelovnik.hr

Bezl obzira jeste li baš vi sretan dobitnik, Jelovnik.hr svakodnevno svim registrianim korisnicima pruža mogućnost online naručivanja hrane iz restorana, objekata brze prehrane i catering servisa. Tako, u samo tri jednostavna koraka, možete naručiti upravo onu hranu koja vam se u tom trenutku jede te tako uštedjeti i vrijeme i novac.

Sama stranica, Jelovnik.hr, je dizajnirana tako da vam pruži najbolje informacije o ponudi restorana, čak i prije donošenja odluke što ćete pojesti. Dakle, kada osjetite glad posjetite Jelovnik.hr jer ćete tamo pronaći baš ono što vam u tome trenu odgovara!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Usred groblja u Slatini ovaj tip pere auto: 'Riješio se punice'
URNEBESNI KOMENTARI

Usred groblja u Slatini ovaj tip pere auto: 'Riješio se punice'

'Joj pa i u Austriji se tako radi', napisao je jedan korisnik društvene mreže. 'Čovjeku se nešto prosulo po tepihu pa ispire...', dodao je drugi

VIDEO Proljetna snježna idila na Sjevernom Velebitu: Zavižan zabijelilo 27 centimetara snijega
zima u proljeće

VIDEO Proljetna snježna idila na Sjevernom Velebitu: Zavižan zabijelilo 27 centimetara snijega

Sjeverni Velebit - Iako smo u kalendarskom proljeću, na Velebitu je prava zima. U noći s ponedjeljka na utorak na Zavižanu je palo 27 centimetara snijega. -Cesta od Babića Siče nije očišćena i nije prohodna za osobna vozila i autobuse. Kako se danas i sutra očekuju nove snježne padaline, trenutno ne preporučujemo posjet Parku-, napisali su iz Nacionalnog parka Sjeverni Velebit. Kako snježna idila izgleda koncem travnja, pogledajte u videu
Najveselija pseća fešta: 620 retrivera nakon velike Svjetske izložbe seli se u Veliku Goricu!
RETRIEVER WEEKEND

Najveselija pseća fešta: 620 retrivera nakon velike Svjetske izložbe seli se u Veliku Goricu!

U prostranom parku Osnovne škole Eugena Kvaternika, osim specijalnih izložbi retrievera iz cijelog svijeta, bit će predstavljeni i psi za traženje droge i eksploziva. spasilački i potražni psi te terapijski i psi pomagači