• Članak
  • Komentari 1
  • Share 3
  • Tweet

Komentirajte na Zdravoj Kravi i osvojite fina ružičasta vina!

Međunarodni festival ružičastih vina održat će se 08. ožujka u Muzeju za umjetnost i obrt. Zdrava Krava za vas je tom prigodom osigurala pravi užitak za nepce

Ponedjeljak, 04. 3. 2013. u 17:36    Piše: Anton Smolčić
Komentirajte na Zdravoj Kravi i osvojite fina ružičasta vina! 24sata Uključite se na Zdravoj Kravi i osvojite fina vina

Međunarodni festival ružičastih vina naziva - Pink Day Zagreb održat će se u petak 08.03.u prostorima Muzeja za umjetnost i obrt na adresi Trga maršala Tita 10 u Zagrebu. Iako razlozi za popiti čašu ili nekoliko čaša vina doista nisu potrebni, nije naodmet znati kako točno utječe na vaše zdravlje. Sam program festivala koji slavi ružičasto vino i pjenušce vrlo je raznolik i nudit će posjetiteljima vinske degustacije i radionice, edukativna predavanja, predstavljanje knjige, izložbu čaša kao i neka druga ugodna iznenađenja.

Uključite se u natječaj, osvojite vrijedne nagrade i pružite svom nepcu pravi užitak uz vrhunska vina!

Na Zdravoj Kravi možete osvojiti ružičasta vina i pjenušce koje poklanjaju vinarije: Obitelj Dvanajščak-Kozol, Bolfan Vinski Vrh, Pjenušci Peršurić, Vinarija Iuris, Vinarija Tomac i Vina Geržinić. Sudjelovati možete do 8. ožujka u 15 sati, a uključiti se možete OVDJE.

Bogat program festivala

Udruga ''WOW-žene i vino'' idejni je pokretač i organizator ovog festivala posvećenog ružičastom vinu, ženama i njihovom zdravlju kao i humanitarnoj akciji za Autonomnu žensku kuću, a posjetitelji će moći uživati i u drugim sadržajima: edukaciji, kulturi i zabavi. Na festivalu će biti promocija hrvatskih roze vina, njihovih proizvođača i distributera, a cilj događanja je obogaćivanje turističke ponude grada Zagreba te educiranje publike o utjecaju vina na zdravlje, naročito žena.

Izdvojeni komentari 1 komentara Pogledaj sve komentare
06.03.2013., 14:07

tejas: jedva čekam

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporter Obrazac
telefon: 01/24-24-242 e-mail: reporter@24sata.hr Sve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).

Zatvori / Otvori toolbar