Obavijesti

Viral

Komentari 0

Osvojite super kolica, tricikl ili nosiljku 3 u 1 za vaše dijete

Osvojite super kolica, tricikl ili nosiljku 3 u 1 za vaše dijete
6

Klokanica i Magic Baby za vas su pripremili pravo ljetno iznenađenje! Uključite se u veliku nagradnu igru koja traje do 24. srpnja i osvojite vrijedne nagrade!

U velikoj ljetnoj nagradnoj igri koja traje od srijede, 16. do četvrtka, 24. srpnja u 11 sati portal Klokanica.hr i Magic Baby daruju vas vrijednim nagradama. Možete osvojiti Quinny Zapp Xtra2 dječja kolica, Smart Trike Boutique tricikl te Tiny Love ležaljku 3u1 Rocker Napper!

Kako sudjelovati u nagradnoj igri?

Sve što je potrebno za sudjelovanje u nagradnoj igri je ispuniti obrazac koji se nalazi ispod članka na portalu Klokanica.hr, a koji je vidljiv samo registriranim korisnicima. U obrascu ostavite svoje ime i prezime, adresu, e-mail te broj telefona,  odabir dobitnika je slučajan, a u igri možete sudjelovati neograničeni broj puta. Uključite se OVDJE. Sretno svima!

O nagradama

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Quinny Zapp Xtra2 dječja kolica pogodna su za korištenje od rođenja, uz instalaciju košare ili autosjedalice. Sjedalo se okreće u oba smjera, a imaju i revolucionaran sustav automatskog rasklapanja kolica.

Smart Trike Boutique tricikl koji se prilagođava mogućnostima vašeg djeteta kako ono raste, dolazi s patentiranom ručkom “Touch Steering™” koja roditeljima omogućuje lagano upravljanje ovim triciklom. U kompletu je i igračka-telefon i držač za bocu, a tenda štiti 30 posto od UV zračenja!

Kako biste svoju bebu mogli uvijek imati blizu sebe, tu je Tiny Love ležaljka s 3 položaja naslona, 9 melodija i smirujućim vibracijama - uz pomoć kojih će vaše dijete bezbrižno spavati!

Ispunite obrazac i osvojite vrijedne nagrade! Sretno!

Magic Baby - čarobni svijet u dječjoj sobi

Magic Baby trgovine nalaze se u trgovačkim centrima po cijeloj Hrvatskoj i odlikuje ih ekskluzivno uređenje sa specifičnim interijerom koji stvara ugodan ambijent. U ponudi možete pronaći kolica, auto sjedalice, hranilice, edukativne igračke, njihaljke, ležaljke i ostalu opremu najpoznatijih svjetskih marki, dok u domaćem proizvodnom programu nude magične sobe pri čemu za izradu namještaja i posteljine koriste domaće resurse i poseban dizajn te specifične materijale, a proizvodi zadovoljavaju europske standarde.

Iz tog razloga, nije čudno što među prvima u Hrvatskoj proizvode dječje posteljine od organskog pamuka i to u nekoliko boja i linija. To znači da doprinosi očuvanju okoliša, siguran je za upotrebu, nema štetno djelovanje na djecu i posebno je prikladan za osobe sklone alergijama. Vrlo mekana dječja posteljina za osjetljivu dječju kožu napravljena je od kvalitetnih i prirodnih materijala

Organski pamuk sirovina je uzgojena na prirodan, ekološki prihvatljiv način, od genetski nemodificiranog sjemena te bez primjene umjetnih gnojiva, štetnih pesticida i kemikalija. Prirodne tkanine poput pamuka su prozračne i omogućavaju da koža slobodno diše, ostane suha i svježa po vlažnom i toplom vremenu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

Donosimo pravila nagradne igre “Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj”
NAGRADNA IGRA

Donosimo pravila nagradne igre “Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj”

Od 22. travnja do 26. travnja čitatelji tiskanog izadanja 24sata moći će sakupiti kupone i osvojiti odmor za cijelu obitelj.

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković