Obavijesti

Viral

Komentari 19

Poklanjamo vam skijanje za dvije osobe u Francuskoj!

Poklanjamo vam skijanje za dvije osobe u Francuskoj!
13

Uklljučite se u veliki nagradni natječaj portala 24sata.hr i Collegiuma i osvojite nezaboravnu skijašku avanturu za dvije osobe u Francuskoj na KnockOut Snow Festivalu!

VIDEO

Bliži nam se zima i sezona skijanja, a kako bismo vam priuštili najzabavniju zimsku avanturu, vodimo vas u prekrasan francuski ski centar Les Orres na KnockOut Snow Festival!

Ako vam skijanje u francuskim Alpama uz lude partije s grupama Hladno pivo, Vatra i S.A.R.S. te legendarnim Edom Maajkom zvuči primamljivo, uključite se u naš novi veliki nagradni natječaj i osvojite:

- 7 noćenja za dvije osobe od 3. siječnja do 10. siječnja
- prijevoz autobusom do Les Orres i natrag do Zagreba za dvije osobe
- 6-dnevni ski pass za dvije osobe
- vrijednost nagrade iznosi 4.980 kn

Luda zabava i jedinstveno iskustvo su zagarantirani!

Kako do nagrade?

Sve što trebate napraviti je uključiti se u nagradni natječaj do 10. studenoga u 12 sati i to popunjavanjem obrasca na vrhu ovog članka svojim podacima i odgovorom na nagradno pitanje. Nakon toga ćemo odabrati dobitnika prema najzanimljivijem odgovoru, a njegovo ili njezino ime potražite u podrubrici nagradne igre 11. studenoga tijekom dana.

Znate li što vas sve čeka na KnockOut festivalu?

KnockOut Snow Festival najavljuje najbolji glazbeni i sportski te snježni provod u novoj 2015. godini. Prekrasan francuski ski centar Les Orres, koji se nalazi na visini od 2750 m i uz najveće umjetno jezero u Europi, dom je skijaškom okupljanju mladih iz Hrvatske i regije.

Četvrto izdanje velikog skijaškog spektakla očekuje nas od 03. do 10. siječnja 2015., a mladi iz cijele regije ove će godine uživati u brojnim novitetima koje pruža nova lokacija KnockOut Snow Festivala.  Osim 100 kilometara skijaških staza  za sve zaljubljenike u snježne avanture, od početnika do profesionalaca, tu je rekreativna bob staza Orrian Express, koja se prostire na više od 1.5 km dužine te ima visinsku razliku od čak 710 metara; uz tri oštre spirale,  predstavlja jedinstvenu turističku atrakciju u  francuskim skijalištima u Hautes Alpama. Ljubitelji ekstremnog oblika skijanja oduševit će se izvrsnom boardcross stazom i snowparkom, a tu su i brojni drugi noviteti poput paraglidinga, vožnje snowmobilima, biatlon, dog sledding, klizanje te brojna druga iznenađenja.

Uživanje u snježnim radostima, uz dnevne Apres ski partije, nudi i večernje koncerte koji garantiraju nezaboravan provod. U snježnim festivalskim noćima nastupaju zagrebačka rock grupa Hladno pivo, grupa Vatra, S.A.R.S. te legendarni Edo Maajka.

Posebna KnockOut cijena koja uključuje prijevoz, smještaj i skijašku kartu iznosi samo 2499 kn po osobi stoga požurite i osigurajte svoje mjesto za nezaboravan provod u snježnim Alpama!

Osim classic termina, KnockOut ekipa je zbog velikog interesa i u novogodišnjem terminu odlučila unaprijediti ponudu animacije u jednako dobar i zabavan festivalski program kao što će to biti i u standardnom terminu KnockOut Snow Festivala. U novogodišnjem terminu koji nas očekuje od 27.12.2014. do 3.1.2015.  mlade će zabavljati grupa Vatra, Edo Maajka, Mike Vale I Luca Montecchi a tu su i raznovrsne zabave u Party Areni, u pubovima, na stazi, te nezaboravni doček Nove 2015. godine. Po cijeni od samo 2.890 kn uživajte u najboljem novogodišnjem snježnom provodu!

U slučaju da ne osvojite nagradu, aranžmane možete kupiti na www.knockoutsnowfestival.eu

Važno!

S jednom mail adresom se možete prijaviti samo jednom tijekom trajanja nagradnog natječaja, a prijavom prihvaćate pravila nagradnog natječaja. Svi sudionici za koje se utvrdi da su za sudjelovanje u nagradnoj igri koristili zlonamjerne programe i web servise bit će isključeni iz izvlačenja.

Sretno svima!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Znate li što zapravo znači 'bre'?
NEKOLIKO TEORIJA

Znate li što zapravo znači 'bre'?

Jedna od teorija ide prema tome da 'bre' ima porijeklo iz turskog jezika i da znači 'magare' ili 'budalo'. Druga teorija je da je to skraćena verzija od originalne riječi 'hombre'

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!
Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju