Obavijesti

Viral

Komentari 3

Uključite se i osvojite karte za klapu Cambi u Domu sportova

Uključite se i osvojite karte za klapu Cambi u Domu sportova
3

Darujemo vam 16 ulaznica za koncert klape Cambi u Domu sportova, gdje će osim njih nastupati i Massimo te Arsen! Uključite se i ne propustite ovaj izniman događaj

VIDEO

Klapa Cambi počela nam je po malo otkrivati iznenađenja koja su pripremili za svoj koncert 28.03.2014. u Domu sportova (mala dvorana), koja je kultna zagrebačka dvorana sa sjajnom poviješću, dobrom akustikom, amfiteatralnim oblikom idealnim za koncerte tako da je ona desetljećima omiljeni koncertni prostor.

Uključite se u natječaj popunjavanjem obrasca osobnim podacima jer nagrađujemo osmero dobitnika s dvije ulaznice za koncert klape Cambi 28. ožujka u Domu sportova! U natječaj se možete uključiti jednom s jednom mail adresom i to do subote 22. ožujka u 17 sati, a imena dobitnika će biti objavljena u podrubrici Nagradne igre tijekom ponedjeljka 24. ožujka.

UKLJUČITE SE!

O klapi Cambi

Sigurni smo da će klapa Cambi itekako opravdati vaše povjerenje, a koncert će dodatno zasladiti iznimnim gostima koji će koncertu dati novu dimenziju - Massimo i Arsen Dedić!

Klapa se oduvijek trudila postavljati nove standarde i njihova zasluga za popularizaciju klapske glazbe je ogromna jer su krajem devedesetih godina obradama kultnih autorskih pjesama Gibonnija i Harija Rončevića pokazali novim mladim generacijama svu ljepotu klapskog pjevanja, dali novu dimenziju obrađenim pjesmama i zainteresirali mlade.

Osvojili su pet puta klapski festival "FDK Omiš", osvojili sve nagrade i na drugim klapskih festivalima i onda u potrazi za novim glazbenim pravcima počeli snimati nove pjesme i s njima postigli nove velike uspjehe. U klapi se promijenilo nekoliko generacija, a ova zadnja generacija nas je od 2007. zadivila nizom uspjeha, osvojenim festivalima, osvojenim Porinima, nagradama za Hit godine itd.

Koncerti u Zagrebu i Splitu obilježili su njihovu karijeru. U Zagrebu su dva puta napunili Lisinski, a svoj zadnji veliki koncert u Zagrebu 2011. u dvorani Hypo centra klapa je ostala zapanjena informacijom kako je taj koncert rasprodan u samo nekoliko dana te je tako u suradnji s organizatorom Scardona odmah pronašla i drugi termin za dodatan koncert. Tada su rasprodali dva koncerta za redom.

Samo nekoliko mjeseci nakon, dostojanstveno i u velikom stilu klapa Cambi napravila je slavljenički koncert povodom 25 godina karijere na Poljudu. To je bio jedan veliki hrabri iskorak jer do tada niti jedna klapa nije održala stadionski koncert!

Osvojili su Porine, postali apsolutni pobjednici šibenske šansone, a nakon toga zaputili se na prvu veliku samostalnu turneju po Americi gdje su tamošnju publiku, malo je reći - oduševili! Unaprijed rasprodanim koncertima osvojili su New York, Pittsburgh, Cleveland, Mississaugu i Chicago!

Zagrebačkoj publici će dati najbolje od sebe pjevajući stare i nove hitove  "Od zipke do križa", "Kriva karta, "Ne more mi bit", "Sad kada došla si", "Oprosti mi jube" i novi singl koji se zavrtio na radio postajama- "Neprolazna"!

POSEBNA POGODNOST ZA KUPCE ULAZNICA!
Bitno je napomenuti jednu zanimljivu novost - Scardona kao organizator koncerta je osigurala na www.scardona.hr ekskluzivnu prodaju najboljih karata i niz pogodnosti za fanove!
Pogodnosti su u vidu popusta od 20 kn na sva izdanja klape Cambi, artikle na njihovom Webshopu s redovnom cijenom do 20 kn možete dobiti GRATIS, dostava karata i CD-a je također gratis!

Uključite se u nagradni natječaj i osvojite ulaznice!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!
SVJETSKA IZLOŽBA PASA

Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!

Najveći pseći događaj na svijetu u ovoj godini i službeno je otvoren na Zagrebačkom velesajmu. Među više od 25.000 pasa nalaze se i neke ekstremno rijetke pasmine koje su prvi put izašle iz granica svoje zemlje
8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način