Obavijesti

Škola uskoro počinje, udžbenike kupite već danas!

Škola uskoro počinje, udžbenike kupite već danas!
1

Najjednostavnija i najbrža kupovina udžbenika je na Mondu. Trebate znati samo školu i razred, a za sve drugo brine Mondo uz najbolje pogodnosti za vas.

Ove godine školske udžbenike kupite na najjednostavniji i najbrži način u samo jednu minutu iz udobnosti doma. Mondo će se pobrinuti za sve, a od vas se samo traže osnovni podaci o školi i razredu.

Zašto udžbenike kupiti na Mondu?

Ukoliko naručite cijeli komplet udžbenika, dostava je besplatna za vas, neovisno kada naručite i u terminu koji vam najbolje odgovara. Dodatna pogodnost je mogućnost plaćanja do 12 rata, bez kamata i naknada. 

Gratis bilježnice i popust na školski pribor

Za narudžbu cijelog kompleta udžbenika na vašu adresu stiže i gratis set bilježnica. Uz sve to, svaka kupnja udžbenika na Mondu donosi vam i dodatnih 10% popusta na cijelu kategoriju 'Škola'. Tamo ćete naći sve što je potrebno vašem školarcu za uspješan početak nove školske godine: ruksake i torbe, pribor, odjeću i obuću, laptope...

Izbjegnite naporno čekanje u redovima i preuzimanje teških paketa. Pripremite školarce za novu školsku godinu bez stresa, a usput uštedite vrijeme. 

Posjetite Mondo i saznajte sve o kupnji školskih udžbenika.


Napomena: Ako naručujete samo dio kompleta ili pojedinačne udžbenike, tada se poštarina naplaćuje 30 kn po narudžbi, bez obzira na broj i težinu artikala u narudžbi. Za narudžbe iznad 700 kn dostava je besplatna. Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express i Diners do 12 rata), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). 

Mondo pratite na Facebooku, Twitteru i Google Plusu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"