Obavijesti

News

Komentari 240

Sjajni rezultati: Grupa portala 24sata i dalje najposjećenija

Sjajni rezultati: Grupa portala 24sata i dalje najposjećenija
2

I ovog srpnja 24sata.hr te specijalizirani portali Express, Zdrava Krava, Klokanica, Budi.IN, Auto Start, Gastro.hr i Cool čine grupu 24sata apsolutnim liderom po posjećenosti

VIDEO

Prema podacima za srpanj od strane Dotmetrics servisa koji mjeri posjećenost hrvatskih internet portala, 24sata grupa je i dalje je apsolutni tržišni lider. 

24sata grupa portala zabilježila je prema Dotmetricsu fantastičnu posjećenost od 1.184.362 jedinstvenih posjetitelja na hrvatskom tržištu, dok prvi konkurent sa svojom grupom portala ima više od 79.000 jedinstvenih posjetitelja manje. 

Grupa portala 24sata sastoji od news portala 24sata, te specijalizirani portali Express, Zdrava Krava, Gastro, Cool, Klokanica, Budi.IN, Autostart koji ostvaruju značajne rezultate u svojim kategorijama. 

Svojim prepoznatljivim dizajnom, novim mobilnim portalom i odličnim mobilnim aplikacijama 24sata nudi čitateljima najbolje korisničko iskustvo, te najrelevantnije informacije u najkraćem mogućem roku.

Poziciju 24sata kao medijskog lidera dodatno učvršćuje i pristunost na društvenim mrežama. Facebook stranica 24sata bilježi rekordnih 1,004,203 korisnika, a naš službeni Twitter profil prati 74,300 ljudi.  Istovremeno, najbliži konkurent po čitanosti na Facebooku ima 519,447 korisnika, a na Twitteru tek 1478 pratitelja. Ova brojka samo je potvrda snage brenda 24sata, koji i na društvenim mrežama drži uvjerljivo vodeću poziciju.  

Jedini smo medij u zemlji koji vam omogućava da nas kontaktirate i putem chat aplikacija WhatsApp i Viber, gdje slanjem zanimljivog sadržaja još lakše možete postati naš čitatelj reporter i tako biti novčano nagrađeni.

Pozicija vodećeg portala u Hrvatskoj motivira nas da nastavljamo s ulaganjem u razvoj i kvalitetan sadržaj kako bi naše digitalne platforme i dalje pružale najbolje mjesto za informiranje, opuštanje i komunikaciju.

Ovom prilikom još jednom se zahvaljujemo na vašoj vjernosti jer su upravo odani čitatelji razlog za odlične rezultate. Hvala vam!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 240
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"