Obavijesti

News

Komentari 79

328 tisuća blokiranih hrvatskih građana u dužničkom ropstvu

328 tisuća blokiranih hrvatskih građana u dužničkom ropstvu
1

Zbog zloporabe Ovršnog zakona, broj blokiranih u stalnom je porastu. Tako će za osam mjeseci broj blokiranih porasti za 40.000 građana, odnosno veličinu jednoga Siska".

VIDEO

Stranka "Blokirani - deblokirajmo Hrvatsku" predstavili su u subotu u Sisku svoje kandidate u VI. izbornoj jedinici, koji su istaknuli da je zbog lihvarskog kamatarenja ovršne mafije čak 328.788 blokiranih hrvatskih građana u dužničkom ropstvu, a oni su bankama, odnosno ovršiteljima, dužni oko četiri milijarde kuna, i taj dug nezaustavljivo raste.

 "Zbog zloporabe Ovršnog zakona, broj blokiranih u stalnom je porastu. Tako će za osam mjeseci broj blokiranih porasti za 40.000 građana, odnosno veličinu jednoga Siska. Zbog umjetno generiranih dugova, koji nisu zabilježeni u drugim državama, Hrvatska je presedan u svijetu",  izjavio je nositelj liste Blokirani u VI. izbornoj jedinici dr. Sarajko Baksa.

 Naglasio je kako najavljene obustave prisilne naplate nije uspjela provesti ni jedna hrvatska vlada, pa se beskrupulozno kamatarenje nastavlja.

 "Država uzima najsiromašnijima i od toga danas mnogi dobro žive", rekao je dr. Baksa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

 O svojim iskustvima života u blokadi govorili su stranački kandidati u liste u VI. izbornoj jedinici - Josip Tisovec i Dalibor Lasić.

 Ako će stranka imati svoje zastupnike u Hrvatskom saboru, oni će se zauzeti za ukidanje enormnih zateznih kamata i umjetno generiranih dugova, te dosljednu provedbu zakonskih propisa, rekli su. 

 Nakon predstavljanja stranačkih kandidata na predstojećim parlamentarnim izborima, 11. rujna predstavnici stranke Blokirani - deblokirajmo Hrvatsku na tržnici su se družili sa Siščanima.

Budućoj vladi možete ostavljati poruke - OVDJE

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 79
VIDEO

Manolićeva kći za 24sata: Triput me stisnuo za ruku. Tako smo se pozdravili. Samo je zaspao...
UMRO JE JOŽA MANOLIĆ

Manolićeva kći za 24sata: Triput me stisnuo za ruku. Tako smo se pozdravili. Samo je zaspao...

Pokazao mi je rukom da priđem krevetu, primio me za ruku i tri puta stisnuo. Tako smo se pozdravili, rekla je za 24sata Manolićeva kći Zrnka

Planirao je atentat na Pavelića, preživio je ratove i pandemije
UMRO JE JOŽA MANOLIĆ

Planirao je atentat na Pavelića, preživio je ratove i pandemije

Kad se on rodio, u svijetu su se pojavili prvi radio aparati. Bilo je to vrijeme nijemog filma, Tesla je imao tad samo 66 godina, a internet, televizija i slične stvari postojale su samo u njegovoj glavi...
Umro je Josip Manolić (104)
NAJDUGOVJEČNIJI POLITIČAR

Umro je Josip Manolić (104)

Preminuo je Josip Manolić, jedan od najdugovječnijih hrvatskih političara. Bio je drugi predsjednik Vlade Republike Hrvatske i bivš visokopozicionirani pripadnik UDBA-e