Obavijesti

Promo sadržaj

Adrian je poslušao neobični savjet i izgubio dodatnih 21 kg

Adrian je poslušao neobični savjet i izgubio dodatnih 21 kg
3

Geodetski tehničar Adrian (39) izgubio je 21 kg prekomjerne težine i nadahnuo mnoge koji još nisu uspjeli pronaći odgovarajuću metodu za rješavanje viška kilograma

Pročitajte Adrianov intervju i saznajte kako možete smršaviti u nekoliko dana, bez dodatnih fizičkih aktivnosti ili posta!

Kakva su bila vaša prijašnja iskustva s mršavljenjem?
- Pretvarao sam se da mi višak kilograma ne smeta. Nisam činio ništa kako bih smršavio jer sam postao pomalo letargičan. Ne vjerujem u čarobne tablete za mršavljenje.
 
Što vas je ovaj put motiviralo da smršavite?
- Shvatio sam da mi je potrebna životna promjena. Osjećao sam se i izgledao loše i morao sam priznati da je razlog tome višak kilograma. Shvatio sam da to neće završiti dobro jer sam sve više upadao u depresiju i obuzimao me osjećaj bespomoćnosti zbog prekomjerne težine.
 
 
Kako ste saznali za stokholmsku dijetu?
– Na Internetu sam još davno vidio pozitivne primjere ljudi na štokholmskoj dijeti. Moram reći kako su na mene dojam ostavile pozitivne povratne informacije, kao i živopisne slike prije i poslije, te sam odlučio i sam isprobati dijetu. Cijena prijave nije bila previsoka pa sam odlučio barem pokušati. Sada vidim da mi se ta odluka višestruko isplatila.
 
Je li bilo teško slijediti pravila dijete?
- Kao prvo, bilo mi je uistinu drago vidjeti da plan prehrane ne uključuje egzotične sastojke. Sve potrebno mogao sam kupiti u obližnjoj trgovini. Kao drugo, to nije dijeta koja vas primorava da jedete samo povrće i salate. Sadrži recepte za uistinu ukusna jela i nakon svakog obroka imate osjećaj sitosti. Tijekom prvog tjedna mršavio sam gotovo svakodnevno, a krajem tjedna počeo sam osjećati kako mi je odjeća prevelika. Izgubio sam ukupno 21 kilogram prekomjerne težine. Mnogi su uočili pozitivne promjene na meni i morao sam s njima podijeliti svoju tajnu. Nadahnuo sam mnoge ljude koji imaju prekomjernu težinu.
 
 
Biste li drugima preporučili stokholmsku dijetu?
- Ako se želite vratiti u formu i prestati brinuti zbog prekomjerne težine, morate ju isprobati! Započnite tako da riješite test na web-stranici štokholmske dijete i rezultate ćete vidjeti već za nekoliko dana!
 
StockholmHealth.com jedinstven je način gubitka kilograma, a sada je dostupan i u Hrvatskoj! Rezultati su vidljivi za sedam dana, bez vježbanja, izgladnjivanja i tableta za mršavljenje. Metoda se temelji na individualnom sedmodnevnom planu gubitka kilograma koji se oblikuje posebno za svakog korisnika. Tijekom sudjelovanja u programu gubitka kilograma korisnici mogu dobiti besplatne savjete o mršavljenju i prehrani od nutricionista na stranici StockholmHealth.com.
 
 
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.