• Članak
  • Komentari 0
  • Share
  • Tweet1

Angela šefici dala svoj bubreg i spasila joj život

Angela je 4 godine gledala šeficu kojoj je iz dana u dan zdravlje bilo sve gore, a nakon dijalize vidno je smršavjela te odlučila joj dati svoj bubreg

Četvrtak, 10. 5. 2007. u 08:09    Piše: Maja Milas, Metro
Angela šefici dala svoj bubreg i spasila joj život 24sata/ilustracija Alma (lijevo) i Angela
Budući da je četiri godine gledala šeficu Almu Caldwell (49) kojoj je iz dana u dan zdravlje bilo sve gore, Angela Dawson (44) odlučila joj je dati svoj bubreg. Testovi su pokazali da su potencijalni donori Almina majka i sestra, no ispostavilo se da je baš Angelin bubreg savršen za Almu, iako su šanse bile 30 posto da primi bubreg od nekog s kim nije u krvnom srodstvu. Direktorica tvrtke North Tyneside Age Concern koja se bavi dobrotvornim radom iz Northumberlanda u Velikoj Britaniji imala je problema s bubrezima, a prijetilo joj je raspršenje cisti po cijelom tijelu. Nakon transplantacije Alma se odlično oporavlja i zahvalna je za život svojoj djelatnici i spasiteljici. - Samo mogu reći da se ne zove bez razloga Angela. Ona je uistinu pravi anđeo - rekla je sretna šefica. Suprug je u potpunosti dao podršku Angeli koja kaže kako je činjenica da njezin bubreg odgovara šefici uistinu fascinantna.

Tagovi: dawson, angela, caldwell, alma

Komentari Pogledaj sve komentare
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporter Obrazac
telefon: 01/24-24-242 e-mail: reporter@24sata.hr Sve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).

Zatvori / Otvori toolbar