Obavijesti

News

Komentari 4

Aurea fest: Požega je spremna za veliki sedmodnevni festival

Aurea fest: Požega je spremna za veliki sedmodnevni festival
3

Svi programi će se odvijati na tri lokacije, u požeškoj pješačkoj zoni, u šatoru iza Gradske kuće i na središnjem Trgu Sv. Trojstva. Festival počinje za dva dana

VIDEO

Grad Požega uvelike se priprema za Aurea fest koji počinje za dva dana i na sasvim drugačiji način organizira se po prvi puta. Sedam dana će cijeli grad biti u znaku festivala, čak njih sedam. 

- Idemo u Požegu koja će Vas ostaviti bez daha, a Vaša osjetila bez predaha u kaleidoskopu događaja i doživljaja, sraza suvremenosti i tradicije kroz sve vrste glazbe, modu, tradicijske običaje, pjesmu i ples, kvalitetna vina, zaboravljena jela, ulične atrakcije i nezaboravno druženje s domaćinima - stoji u pozivu organizatora Aurea festa, kojemu je jedan od medijskih pokrovitelja i najtiražniji dnevni list 24 sata. 

Svi programi će se odvijati na tri lokacije, u požeškoj pješačkoj zoni, u velikom šatoru iza Gradske kuće i na središnjem Trgu Sv. Trojstva. U četvrtak navečer u vinogradu poznate požeške obitelji Bauer, predstavljeni su programi koji će za posjetitelje biti izvođeni svaki dan od 16 do 24 sata. Požega je spremna dočekati veliki broj sudionika ovogodišnjeg Aurea festa, te veliki broj posjetitelja. 

- Ako ne bude dobro, tako nam i treba, a ako bude dobro dođite nam opet - rekli su prilikom prezentacije tradicionalnih jela i kvalitetnih vina požeških vinara što će biti ponuđeno posjetiteljima. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Izvođačima je zabranjeno da izvode tužne pjesme, dakle biti će veselo - rekao je Veljko Škorvaga, direktor Aurea Festa. Središnji program, tradicionalne Zlatne žice Slavonije, održat će se 6. rujna.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a