Obavijesti

Promo sadržaj

BaByliss 8u1 trimer: ugodno i temeljito brijanje za muškarce

BaByliss 8u1 trimer:  ugodno i temeljito brijanje za muškarce
1

Bliži nam se dan ljubavi i tražimo što pokloniti svome partneru. Poznato je da muškarci vole praktične poklone i da se njihov proces uljepšavanja najčešće svodi na brijanje i uređivanje brade

Zašto su trimeri postali popularniji od britvica?

Možete ih koristiti neograničeno, ne treba vam zamijena britvi, sigurniji su i jednostavniji za korištenje. S dobrim trimerom svakako dugoročno štedite novac.

Trimeri su brži, uobičajenim procesom brijanja potrošit ćete i do 20 minuta. Bolji su za oblikovanje brade i jednostavniji za korištenje.

BaByliss 8u1 trimer, jedan od najboljih način za održavanje lijepog lica i brade modernog muškarca. Elegantnog dizajna idealan za one s istančanim ukusom i odličnim okom za detalje. BaByliss 8u1 trimer koristi naprednu tehnologiju 3D oblikovanja koja omogućava odlično brijanje preciznih ravnih crta brade zahvaljujući oštricama od nehrđajućeg čelika. Održavanje brade sada će biti dodatno olakšano jer nastavak možete namjestiti na čak 5 različitih duljina od 3 do 15 mm.

U paketu dobivate i četiri nastavka za brijanje tijela, koji pomažu pri brzom uklanjanju dlačica. Trimer sadrži i nastavak za uklanjanje neugodnih dlačica iz nosa ili uha. Sam uređaj ima dvije glave brijača- jednu za završno brijanje, drugu za nos i uši. Dolazi s dugotrajnom punjivom baterijom, stalakom za odlaganje, škaricama i češaljom, te četka za čišćenje, ulje za podmazivanje. BaByliss višenamjenski trimer ima čak 3 godine garancije.

Poznati francuski brand BaByliss svjetski je lider u izradi uređaja vrhunske kvalitete i inovativnosti u segmentu proizvoda za osobnu njegu.

Požurite do novotvorene trgovine Tehno Maga na Slavonskoj aveniji 53, u Zagrebu po idealan poklon za svog muškarca- BaByliss višenamjenski trimer E824E. Sve novosti o posebnim ponudama BaByliss I ostalih top brandova pratite na Tehno Mag Facebook stranici.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini