Obavijesti

News

Komentari 35

Bitka za Knin: Rimac uvjerena da će ona pobijediti u 2. krugu

Bitka za Knin: Rimac uvjerena da će ona pobijediti u 2. krugu
3

LOKALNI IZBORI 2017. Josipa Rimac je osvojila 39,42 posto i druga je iza Marka Jelića, kandidata grupe birača koji je u prvom krugu osvojio 48,66 posto glasova.

VIDEO

Idemo u drugi krug, HDZ je apsolutno spreman za drugi krug. Sigurni smo da ćemo sve nedostatke riješiti kroz aktivnosti na terenu. Vjerujem u pobjedu u drugom krugu. Hvala svima koji su izašli na birališta. Vjerujem da će odaziv u drugom krugu biti dobar i da će birači prepoznati program HDZ-a i znati cijeniti sve što smo učinili u proteklim godinama. Sigurna sam, za 15 dana ćemo dobiti još jednom povjerenje naših građana, rekla je u ponedjeljak na konferenciji za novinare Josipa Rimac, HDZ-ova kandidatkinja za gradonačelnicu Knina. 

POGLEDAJTE VIDEO:

"Pala" kninska kraljica: Josipa Rimac o ne baš bajnim rezultatima lokalnih izbora za nju i HDZ Reporter: Hrvoslav Pavić

Posted by 24sata on 22. svibnja 2017

Podršku su joj dali i kolege, kandidati na listi kao i aktualni župan šibensko-kninski HDZ-ov Goran Pauk. Zadovoljni su rezultatima i vjeruju u dobre rezultate u drugom krugu izbora. 

Pauk i Rimac moraju u drugi krug. Pauk je u prvom krugu osvojio 49,4 posto glasova. Iza njega je Franko Vidović iz SDP-ove kolacije koji je osvojio 21,88 posto. 

Rimac je pak osvojila 39,42 posto i druga je iza Marka Jelića, kandidata grupe birača koji je u prvom krugu osvojio 48,66 posto glasova. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Kerum 'poludio': Opara je nula, zlotvor, kokošar i je**vjetar...
'JA SAM POBJEDNIK'

Kerum 'poludio': Opara je nula, zlotvor, kokošar i je**vjetar...

LOKALNI IZBORI Kerum tvrdi da je pokraden: 'To nije viđeno ni u Zimbabveu, ni u Ugandi. Sram ih bilo, njihova predsjednika i sve njih. Ispričavam se gledateljstvu, ali njima nikako'

Čačić o Štromaru: "Napravio sam 32 škole, a on niti jednu"
NAKON POBJEDE NA IZBORIMA

Čačić o Štromaru: "Napravio sam 32 škole, a on niti jednu"

NIJE ZA NOVE IZBORE: Radimir Čačić razgovarao je s novinarom 24sata Borisom Rašetom i prokomentirao lokalne izbore, krizu u svojoj bivšoj stranci HNS-u kao i krizu Vlade
Metkovac i nesuđeni fratar je novi gradonačelnik Karlovca
DAMIR MANDIĆ

Metkovac i nesuđeni fratar je novi gradonačelnik Karlovca

Markantni ravnatelj karlovačke gimnazije Damir Mandić (HDZ) novi je karlovački gradonačelnik. Obiteljski čovjek, otac troje djece nekad je mislio da će svoj život posvetiti Bogu...