Obavijesti

News

Komentari 99

'Bojkot Ivankinih proizvoda je izravan napad na predsjednika'

'Bojkot Ivankinih proizvoda je izravan napad na predsjednika'
1

Američki lanac modnih trgovina Nordstrom je odlučio prekinuti suradnju s Ivankom Trump. Razbjesnilo je to njenog oca, a reagirao je i službeni glasnogovornik koji tvrdi da je to 'napad' na Trumpa

VIDEO

Glasnogovornik Donalda Trumpa Sean Spicer tvrdi da je odluka tvrtke Nordstrom da otkažu suradnju s Ivankom i njenom linijom odjeće 'direktan napad i na predsjednika Trumpa', prenosi Independent.

Trump je u svojim Twitter objavama napisao da smatra da mu je kći nepravedno tretirana od strane ovog američkog luksuznog lanca. 

- Prema mojoj kćeri Ivanki su se loše ponijeli iz Nordstroma. Ona je divna osoba, uvijek me potiče da napravim ispravnu stvar. Užasno! - napisao je Donald Trump.

Nordstrom, koji su prije prodavali 71 komad odjeće Ivanke Trump, nije nastavio suradnju istim tempom i u 2017. pa su u prodaji tek tri linije cipela.

- Mislim da se ovdje ne radi o Trumpovom obiteljskom biznisu već o napadu na njegovu kćer - rekao je Spicer.

- On se kandidirao. On je pobijedio. On vodi državu. I kad ljudi izraze svoju zabrinutost zbog njegovih odluka ili stajališta pa se to odrazi na njegovu obitelj, Trump se ima svako pravo braniti i stati uz svoju obitelj i zapljeskati im na njihovom poslovnom uspjehu - dodao je Spicer.

- Trump kao otac i kao predsjednik ima svako pravo stati uz svoju obitelj. Ovo je direktan napad na Ivankino ime zbog očevih stajališta - dodao je.

An Ivanka Trump-branded blouse is seen for sale at off-price retailer Winners in Toronto

Niječu povezanost poslovne odluke s Donaldom Trumpom

Kampanja koja poziva ljude da bojkotiraju sve biznise povezane s obitelji Trump podupire odluke tvrtke Nordstrom, a iz Nordstroma niječu da je odluka povezana s Trumpom. 

- Već smo rekli da sve odluke temeljimo na poslovnoj logici. Svake godine odlučimo osvježiti naš asortiman i promijeniti 10% s novim brendovima. U ovom slučaj, odlučili smo, na temelju dosadašnje slabe prodaje, da nećemo kupiti taj brend za ovu sezonu - rekli su iz Nordstroma.

Osim Nordstroma, odlučno "ne" Ivankinoj kolekciji rekli su i Nieman Marcus, kanadski prodavač cipela Shoes.com, lanac robnih kuća Belk i online stranica Jet.com.

Nordstrom department store is shown at a shopping center in San Diego, California
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 99
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...