Obavijesti

News

Komentari 2

Bori se za život: Djevojčica (2) stradala u požaru kod Poreča

Iz policije navode kako je očevidom, koji su obavili policijski i inspektor zaštite od požara, utvrđeno da je požar izbio uslijed prijenosa topline s trajnožareće peći na gorivi materijal

VIDEO

Dvogodišnje dijete, koje je u subotu teško ozlijeđeno u mjestu Jehnići kraj Poreća, još uvijek se nalazi u riječkoj dječjoj bolnici Kantrida. 

- Dijete se nalazi u Jedinici intenzivnog liječenja i obrada je u tijeku - je sve što su za sada bili spremni reći iz KBC-a Kantrida, budući da se radi o maloljetnom djetetu u kojem slučaju se strogo poštuju prava o zaštiti informacija o djetetu kao i njegovog identiteta.

Teške ozlijede i opekline dvogodišnja djevojčica zadobila je dok je spavala u kamp prikolici u kojoj je u subotu između 21.30 i 22 sata izbio požar.

Porečka policija je zajedno s inspektorom zaštite od požara utvrdila da je požar uzokovala peć, nakon čega se vatra proširila po unutrašnjosti prikolice. 

Dijete je zbog teških ozljeda hitno prevezeno u dječju bolnicu u Rijeci gdje je zadržano na liječenju, a policija će o događaju dostaviti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu. Inače, policija je dojavu o požaru i ozlijeđenoj djevojčici zaprimila iz riječke bolnice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...