Obavijesti

News

Komentari 87

Čistke u SDP-u? Iz stranke je 'odletio' šef stožera Komadine

Čistke u SDP-u? Iz stranke je 'odletio' šef stožera  Komadine
1

Bernardić je napisao kako su počele čistke u SDP-u. Izbačen je šef Komadininog stožera u Požegi Ivan Vlahović jer je kao kriv za loš rezultat na izborima za mjesne izbore

VIDEO

Ivan Vlahović, član Gradskog odbora SDP-a Požega, isključen je iz stranke. Među požeškim SDP-ovcima nagađa se kako je Vlahovića članstva u stranci stajala činjenica da je na nedavnim unutarstranačkim izborima za predsjednika SDP-a bio šef požeškog stožera Zlatka Komadine koji je na izborima izgubio od Zorana Milanovića.

Na njegovo izbacivanje u nedjelju reagirao je i sam Komadina koji je rekao kako je takvo ponašanje SDP-a sramotno. Neki članovi stranke smatraju da se radi o čistkama ljudi koji su javno podržali kandidaturu Komadine za novog predsjednika. Izbacivanje Ivana Vlaovića na Facebooku je komentirao i predsjednik SDP-a Zagreba Davor Bernardić.

- Vodstvo SDP-a Požege nakon svog potopa na izborima za mjesne odbore u Gradu Požegi, našlo je krivca, šef stožera Zlatka Komadine, Ivan Vlahović! Bravo drugovi! - napisao je Bernardić.

Dok neki SDP-ovci vjeruju da se radi o izbacivanju zbog potpore koju je Vlahović dao Komadini drugi su uvjereni da je izbačen upravo zbog katastrofalnih rezultata za vijeća mjesnih odbora na kojima je HDZ osvojio čak 31 od 36 odbora odnosno 86 posto. – Radi se o čistom političkom revanšizmu – izjavio je izbačeni Vlahović za radio RVA.

I sam Zlatko Komadina reagirao je na isključene Ivana Vlahovića.

'Sramota je sramota, ona nema ime i prezime, ima pojavnosti. Sramotno je bilo ponašanje mog SDP-a u Požegi isključenjem čovjeka koji je bio šef moga stožera', izjavio je Komadina.

'Radi se o čistom političkom revanšizmu', izjavio je kratko za Radio Vallis Aurea Ivan Vlahović, koji još čeka da i pismeno dobije odluku i razlog isključenja iz stranke.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 87
VIDEO

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag