Obavijesti

News

Komentari 94

Čudesno preživio nakon što mu je otac namjerno ubrizgao HIV

Čudesno preživio nakon što mu je otac namjerno ubrizgao HIV
1

Kad je Brryan završio u bolnici s visokom temperaturom, naotečenom jetrom i gljivicama koje su mu nagrizale tkivo pod noktima liječnici nisu znali što mu je i mislili su da će umrijeti

VIDEO

Za Brryana Jacksona (25) cijeli život je borba. Dok je bio beba od 11 mjeseci otac mu je potajno ubrizgao HIV koji se razvio u SIDU.

Kad je završio u bolnici s visokom temperaturom, naotečenom jetrom i gljivicama koje su mu nagrizale tkivo pod noktima liječnici nisu znali što mu je i mislili su da će umrijeti kada su mu sasvim slučajno 1996. dijagnosticirali kopnicu. Dvije godine kasnije njegov je otac osuđen na doživotni zatvor.

Jackson je podvrgnut teškoj terapiji koja je uključivala 21 tabletu dnevno, dvije infuzije i tri injekcije, no uspio se izvuči. Ipak, toliki lijekovi imali su i nepoželjne posljedice, Brryan je izgubio 70 posto sluha

Odrastanje s HIV-om i kopnicom bilo mu je teško. Nije smio mnogo toga što su druga djeca smjela, a mnogi su ga zbog bolesti izbjegavali. Razmišljao je i o samoubojstvu, no danas je mladić pun života i motivacijski govornik. 

Jedino zbog čega još žali je što vjerojatno nikada neće biti otac. Iako danas postoji tehnika kojom se iz sperme može 'isprati' virus, Brryan se boji da nikada neće ostvariti ozbiljnu vezu. Dosad je imao nekoliko djevojaka, ali svaka veza je brzo završila jer bi ga djevojke ostavile nakon što bi ih njihove obitelji na to nagovorile.

- Mislim da bih bio cool tata, ali obično tip koji misli da je cool sramoti svoju djecu - rekao je Jackson u intervjuu za GQ. 

Već se iskazao kao izvrstan staratelj jer je preuzeo brigu o svojim mlađim sestrama i bratu koje je njegova majka dobila iz više problematičnih veza s jednako problematičnim muškarcima. 

Brryan ne zamjera svojim roditeljima na mučnom odrastanju. Okrenuo se vjeri i čak je naučio oprostiti svome ocu te se moli za njegov spas. 


 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 94
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca