Obavijesti

News

Komentari 220

Curica umrla u kući: 'Zvala je majku i rekla da je boli glava...'

Curica umrla u kući: 'Zvala je majku i rekla da je boli glava...'
1

ŠOK KOD SL. BRODA: Borili su se za Monikin život dva sata, čak je par puta njeno srce počelo kucati, ali bi brzo opet stalo, govori kroz suze stric tragično preminule devetogodišnje djevojčice

VIDEO

Djevojčica Monika Zirdum (9) pronađena je u ponedjeljak oko 13 sati mrtva u obiteljskoj kući u Tomici, nedaleko Slavonskog Broda. Kćer je pronašao na podu dnevnog boravka njen otac Josip.

- Oko 12 sati nazvala je majku na posao i rekla joj je da je boli glava. Ona je mislila da je to možda od hladnoće, jer joj se nikada nije žalila da je nešto boli. Majka joj je rekla da se polako spremi za školu uvjerena da je to prolazna glavobolja. Brat ima tri curice, Monika je najmlađa, one su bile samostalne od najranije dobi. Snaha je radila, a brat je bio kod našeg oca koji je teško bolestan, kada je došao kući zatekao ga je strašan prizor. Pokušavao je oživjeti kćer, prije toga je pozvao Hitnu pomoć koja je stigla za sedam minuta. Uložili su nadljudske napore kako bi je oživjeli, borili su se za njen život dva sata, čak je u nekoliko navrata njeno srce počinjalo kucati, ali bi brzo ponovo stalo - ispričao je kroz suze Ivica Zirdum, stric malene.

Nitko ne može vjerovati da Monike više nema

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pred kućom Zirdumovih u Tomici je puno ljudi, nitko ne može vjerovati da Monike više nema, svi o njoj govore kao o dragom djetetu, dobroj učenici trećeg razreda Osnovne škole Blaž Tadijanović u Podvinju čije je mjesto u školskoj klupi ostalo prazno.

- Po Moniku je navratila prijateljica sa svojim ocem da je povezu u školu. Kucala je na vrata i dozivala. Nakon nekoliko minuta odustala je i vratila se ocu u automobil rekavši da je Monika najvjerojatnije s nekim otišla u školu - ispričao je muškarac koji došao obitelji izraziti sućut.

- Monika i njene sestre su bile kod nas u folkloru koji djeluje pri našem Zavičajnom klub Žeravac, bila je jako vesela i dobra djevojčica, žao mi je zbog toga što se dogodilo i molim Boga da da roditeljima snage da izdrže ovu veliku tugu - rekao je prijatelj obitelji Anto Miloš.

Tijelo ide na obdukciju: Želimo znati od čega je umrla

Po riječima strica Ivice Zirduma, policija je obavila očevid, mrtvozornik nije utvrdio nikakve tragove nasilja. Vatrogasci su pregledali dimovodni sustav u kući, nije utvrđena nikakva neispravnost.

- Unatoč tome bit će obavljena obdukcija, jer želimo da znamo od čega je umrla naša Monika - rekao je stric Ivica.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 220
VIDEO

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca
TUČNJAVA U KLAIĆEVOJ

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca

Veća grupa stranih državljana se pred zatvaranje sukobila s vlasnikom kafića u Klaićevoj ulici u ponedjeljak navečer. U policijsku postaju je privedeno njih četvero, potvrdila nam je zagrebačka policija

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!
TRAGEDIJA

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!

Albanki Klevisi Ymeri (29) određen je jednomjesečni istražni zatvor
Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto
NAGLA PROMJENA VREMENA

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto

Čitatelji su nam poslali fotografije sa Žitnjaka gdje je stablo palo na parkirani automobil. Promjenu vremena prati i velik pad temperature, koja je za 20-ak Celzija niža nego jučer u isto vrijeme na sjeveru zemlje