Obavijesti

News

Komentari 16

Danas još kiše i snijega, a na Jadranu promet otežava bura

Bit će vjetrovito, na kopnu uz jak i na udare olujan sjeverni i sjeverozapadni vjetar, na Jadranu uz jaku i olujnu buru i tramontanu. Najviša dnevna uglavnom zraka od 3 do 8

VIDEO

Na Jadranu djelomice sunčano i uglavnom suho; u unutrašnjosti umjereno do pretežno oblačno, ponegdje s kišom, a u Lici i Slavoniji još je moguće i malo snijega, navodi se u prognozi Državnog hidrometeorološkog zavoda za danas, 20. travnja.

Bit će vjetrovito, na kopnu uz jak i na udare olujan sjeverni i sjeverozapadni vjetar, na Jadranu uz jaku i olujnu buru i tramontanu. Najviša dnevna uglavnom zraka od 3 do 8 u unutrašnjosti te između 10 i 14 Celzijevih stupnjeva na Jadranu. 

HAK: Bura otežava promet

Zbog bure ima ograničenja u prometu, u prekidu su neke katamaranske linije, a zbog međunarodne biciklističke utrke „Tour of Croatia“, na cestama Splitsko-dalmatinske, Šibensko-kninske i Zadarske županije vozit će se uz privremenu regulaciju, izvijestiio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Na prometnicama kuda se kreće utrka od 10,57 do 17,06 sati bit će na snazi privremena regulacija prometa. Trasa trke: Imotski – Donji Proložac - Cista Provo – Šestanovac –Blato na Cetini –Žrnovnica –Solin –Trogir –Šibenik–Vodice –Pirovac – Pakoštane - Biograd na Moru –Sv. Filip i Jakov –Sukošan –Zadar.

Zbog bure samo za osobna vozila otvorene su: autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje, državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački i Paški most, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle, dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina).

Mokrih i skliskih kolnika mjestimice ima u središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, Lici, Gorskom kotaru i Slavoniji. Snijeg pada mjestimice u Lici. Vozačima se savjetuje da na put ne kreću bez zimske opreme.

Državna cesta DC218 Dobroselo-Mazin-Bruvno zatvorena je za sav promet zbog olujnog vjetra i snijega na kolniku - vidljivost smanjena na manje od 5 metara.

Zimski su uvjeti, zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama dok je za ostala vozila obavezna zimska oprema na cestama u Lici:  ŽC5169 Bjelopolje-Donji Lapac i  ŽC5203 Dobroselo-Brotnja.

Pojačan je izlazak osobnih i teretnih vozila na GP Bregana.

U prekidu su: katamaranske linije: Mali Lošinj-Rijeka, Novalja-Rab-Rijeka, Vis-Split, Ubli-Vela Luka-Hvar-Split i Korčula- Hvar-Split.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava
Naši novi vojni avioni slijeću u četvrtak! Koštali su 1,2 milijarde eura, a ugovor je i dalje tajna
ŠEST SADA, ŠEST KASNIJE

Naši novi vojni avioni slijeću u četvrtak! Koštali su 1,2 milijarde eura, a ugovor je i dalje tajna

Plus+ Stiže šest od 12 aviona. Dva dvosjeda i četiri jednosjeda biti će u novim hangarima na Plesu. Zauvijek će poslati u mirovinu stare MiG-ove 21