Obavijesti

News

Komentari 20

Danas sunčano i vrlo vruće, mogući pljuskovi poslijepodne

Danas sunčano i vrlo vruće, mogući pljuskovi poslijepodne
3

Uz više oblaka oko sredine dana i poslijepodne ponajprije se u unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu očekuju se lokalni pljuskovi s grmljavinom

VIDEO

Vrijeme na prazničnu subotu bit će sunčano i vruće. Uz više oblaka oko sredine dana i poslijepodne ponajprije se u unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu očekuju lokalni pljuskovi s grmljavinom. Nestabilnosti mogu biti i izraženije.

Vjetar većinom slab, u Slavoniji umjeren istočni i jugoistočni,na Jadranu sjeverozapadni i jugozapadni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom od 30 do 35 °C, navodi se u prognozi Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas, 25. lipnja. 

Promet pojačan prema moru, na graničnim prijelazima i u trajektnim lukama

Pojačan je promet na većini cesta u smjeru mora, kao i na graničnim prijelazima i u trajektnim pristaništima, izvijestio je jutros Hrvatsku autoklub (HAK).

Na autocestama promet je pojačan osobito na A1 između čvorova Lučko i Bosiljevo,  na autocesti A2 Zagreb-Macelj, između odmorišta Jakovlje i naplate Zaprešić, gdje je kolona je oko kilometar, na autocesti A6 Rijeka-Zagreb pred naplatom Oštrovica, na autocesti A7 prema Krku, na zagrebačkoj obilaznici (A3) između čvorova Jankomir i Lučko, duž Jadranske magistrale (DC8) na prilazima turističkim središtima.

Između čvorova Hreljin i Šmrika u smjeru Krka, na autocesti A7 vozi se usporeno, kroz zonu gradilišta (do ponedjeljka 27. lipnja do 07,00 sati), a zatvorena je dionica između čvorova Križišće i Šmrika u smjeru Rijeke. Zbog većeg priljeva vozila savjetujemo korisnicima da od čvora Oštrovica u smjeru Krka voze državnom cestom DC501.

Pojačan je promet osobnih vozila na graničnim prijelazima: Bregana, Macelj i Slavonski Brod na ulasku, Kaštel, Plovanija Metković, Rupa, Stara Gradiška i Vinjani Donji u oba smjera. Na graničnom prijelazu Bajakovo pojačan je izlazak teretnih vozila, kolona je oko 500 metara.

Pojačan je promet u trajektnim pristaništima Valbiska, Brestova, Stinica i Prizna, te u lukama Zadar i Split.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca