Obavijesti

News

Komentari 92

Dječak (7): 'Na crtežu je moja mama, ubila je moju sestru...'

Dječak (7): 'Na crtežu je moja mama,  ubila je moju sestru...'
3

SAD: Amanda Lewis (35) je osuđena na doživotnu kaznu zatvora zbog ubojstva kćeri (7). Svjedok na sudu je bio njezin sin. On je jedini bio svjedok zločina

VIDEO

Dječak AJ kada je imao sedam godina svjedočio je na sudu i ispričao kako je njegova majka utopila njegovu sestru. Majka Amanda Lewis (35) je 2008. godine osuđena na doživotnu kaznu zatvora zbog ubojstva kćeri Adrianne.

Amanda je bila tema emisije Piers Morgan's Show na ITV-iju. Novinar je napravio intervju s majkom s Floride koja i dalje niječe da je namjerno utopila kćer u bazenu njihovog doma. U emisiji je prikazano i svjedočenje AJ-a na sudu. On je bio jedini svjedok zločina, te je na temelju njegovog svjedočanstva majka osuđena.

Na sudu su ga tražili da opiše crteže koje je nacrtao. Dječak je rekao: 'Ovo je moja mama. Ubija moju sestru.'  Kada je tužitelj dječaka pitao kako je to napravila, dječak je rekao: 'Stavila joj je ruku na lice.' 

Rekao je i da je to što je vidio bilo strašno.  

Plakao kada je shvatio da majka sjedi u sudnici

AJ prvo nije prepoznao majku kada se pojavila na sudu. Kada je shvatio da sjedi ispred njega u sudnici, počeo je plakati. ITV-u i na društvenim mrežama su se javili brojni gledatelji koji su rekli da im je jako žao dječaka.

Na sudu je svjedočila i Amandina majka koja je rekla da je Amanda očito izgubila živce s Adriannom koja je bolovala od poremećaja hiperaktivnosti i deficita pažnje.

Majka tvrdi da je riječ o nesreći

Amandin odvjetnik tvrdi da je ona nevina i da je cijeli slučaj loše vođen. Tvrdi da je slučaj prava katastrofa i da je zbog tog njega htio izaći iz svoje profesije.

Piers Morgan koji je intervjuirao Amandu kaže da je zbunjen. 

- Ne znam da li je to učinila li nije - rekao je Piers. Amanda mu je tvrdila da je smrt njezine kćeri bila nesreća. 

- Bili smo vani, a djeca su se igrala. Bili su pored bazena. Ja sam morala ući u kuću. Adrianna je pala u bazen. Kada sam pogledala van, vidjela sam kako pluta - kaže Amanda.  

- Kada je Adrianna umrla, nestao je i dio mene. Djeca su bila moj svijet, učinila su me jačom osobom - kaže Amanda.

Amanda je, kad je imala 17 godina, izgubila sina starog šest mjeseci. Istraga je pokazala da je beba umrla od tzv. sindroma smrt u koljevci.   

- Nema dokaza da je smrt Adrianne bila bilo što drugo osim nesreće, no policija me uvjeravala da je Amanda serijska ubojica djece. To je možda istina, a  možda i nije. I dalje ne znam što je istina. Amanda je izgubila bebu, a onda i kćer staru sedam godina i vrlo vjerojatno neće nikada vidjeti sina koji danas ima 15 godina - kaže Piers, piše Daily Mail. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 92
VIDEO

Gotov sastanak DP-a i Mosta. Oglasio se Pupovac: Nijedna nam opcija nije neprihvatljiva
IZ MINUTE U MINUTU

Gotov sastanak DP-a i Mosta. Oglasio se Pupovac: Nijedna nam opcija nije neprihvatljiva

Prošlo je šest dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u
'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava