Obavijesti

News

Komentari 74

Djed svratio do trgovine pa mu besramni lopovi ukrali zubalo

Djed svratio do trgovine pa mu besramni lopovi ukrali zubalo
3

Kraj drveta u blizini trgovine ostavio sam bicikl, pa tako i vrećicu u košari. Od znatiželjnih pogleda vrećicu sam pokrio kapom, no očito to nije bilo dovoljno da odvratim lopova od krađe - rekao je Andrija

VIDEO

Umirovljenik Andrija Kljunić (77), koji živi nedaleko od Koprivnice, u nekoliko minuta ostao je bez novih zubiju donje i gornje čeljusti. Lopov mu je ukrao vrećicu s bicikla s blokiranim karticama i zubima u kojoj nije bilo ni lipe.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:32

- Bio sam kod zubara i radio sam krunicu. Rekli su mi da dva sata ne smijem stavljati protezu, pa sam nove zube ostavio u vrećici koju sam zajedno s karticama i naočalama spremio na bicikl u košari. Vraćajući se kući kratko sam svratio do jedne trgovine pogledati alat - priča nam umirovljenik Kljunić vidno razočaran nemilim događajem.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Kraj drveta u blizini trgovine ostavio sam bicikl, pa tako i vrećicu u košari. Od znatiželjnih pogleda vrećicu sam pokrio kapom, no očito to nije bilo dovoljno da odvratim lopova od krađe. Kratko sam se zadržao u trgovini i na povratku vrećice više nije bilo - priča nam umirovljeni Andrija.

Nije se mogao sjetiti je li vrećicu uopće ponio iz ordinacije, pa vjerujući kako je zaboravan, vratio se u zubarsku ambulantu.

- Pregledao sam sve, i gdje sam sjedio i gdje nisam. Umjetnom zubalu, naočalima i karticama nije bilo ni traga. Na kraju sam shvatio da mi je netko otuđio stvari, pa sam otišao na policiju prijaviti krađu - priča Andrija koji je 1600 kuna odvojio za nove zube. Ako se želi preko socijalnog domoći novoga zubala, trebao bi čekati više od godinu dana, točnije do listopada 2017. 

Nema mu, kaže, druge nego da opet sam iskešira 1600 kuna, iako to nije nimalo jednostavno s obzirom na visinu mirovine. Bez zubiju, kaže, ne može, pa nema izbora. Policajci su mu obećali da će napraviti sve što mogu da pronađu lopova. Vjerojatnost za to je ipak minimalna.

- U vrećici nije bilo novca jer novce uvijek držim kod sebe u džepu tako da za kradljivca moja vrećica nema baš nikakvu vrijednost - dodaje Andrija pojašnjavajući kako se najviše voli u Koprivnici počastiti kojom kuglicom sladoleda.

U zadnje vrijeme Andriju ne prati sreća. nedavno je imao prometnu nesreću i teško se ozlijedio, pa ga je do sada unuk vozio gdje je trebalo.

- Taj četvrtak odlučio sam se malo razgibati. Zbog toga sam i uzeo bicikl te se odvezao do grada. Nasreću, bicikl mi nisu ukrali, pa sam se mogao vratiti kući - rekao je umirovljenik kojemu je ovo prijevozno sredstvo inače darovala kći. Čudi se da je lopov njega ostavio jer ga nije vezao lancem kad ga je ostavio kraj drveta. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a