Obavijesti

News

Komentari 232

Dobila 10 godina zatvora jer je bila u vezi sa svojim učenikom

Dobila 10 godina zatvora jer je bila u vezi sa svojim učenikom
1

Atraktivna profesorica engleskog jezika iz jedne srednje škole u Houstonu osuđena je na 10 godina zatvora jer je imala vezu s učenikom, s kojim je ostala i trudna

VIDEO

Atraktivna profesorica engleskog jezika iz jedne srednje škole u Houstonu osuđena je na 10 godina zatvora jer je imala vezu s učenikom, s kojim je ostala i trudna.

Alexandria Vera (24) prošle godine priznala je krivnju za seksualno zlostavljanje djeteta nadajući se da će dobiti samo uvjetnu kaznu. Međutim okružni sudac Michael McSpadden ipak je naredio da se zgodnu Veru strpa iza rešetki želeći time, kako je rekao, poslati snažnu poruku jer je svjestan da su ovakvi slučajevi sve češći, javlja CBS.

Vera je podučavala engleski jezik u jednoj školi na sjeveru Houstona kad je 2015. upoznala mladića s kojim je ušla u vezu. 

Zabranjenu ljubav razotkrila je ravnateljica škole Elsa Wright, međutim, kada je suočena s teškim optužbama, Vera je mrtva-hladna rekla da roditelji dječaka prihvaćaju njihovu vezu.

Vera, koja ima jedno dijete, kazala je policiji da su ona i dječak zaljubljeni. On ju je predstavio svojoj obitelji kao djevojku. Tvrdi da ju je mladićeva obitelj prihvatila i da su je često pozivali na druženja. Roditelji su, kako je rekla Vera, dječaku dopustili da prespava kod nje, nakon čega bi ga ona ujutro dovezla kući da se spremi i stigne na autobus za školu.

Lani je ostala trudna, a policiji je rekla da je dječakova obitelj bila vrlo uzbuđena i da u tome nije vidjela problem. Nakon što se centar za socijalnu skrb pojavio u veljači u školi, raspitujući se o njenom odnosu s dječakom, Vera je ipak odlučila pobaciti.

Ravnateljica je alarmirala policiju tek u travnju nakon što su u školi počele kružiti glasine o vezi učenika i učitelja.  Nakon toga, učiteljica je pobjegla, ali se na kraju ipak predala policiji.

Terapeutkinja Karen Lawson kaže da je Vera tijeko odrastanja bila svjedokom obiteljskog nasilja i da je očajnički tragala za ljubavlju.

- Vodila ju je ljubav prema tom dječaku - kazala je.

Vera je prvotno bila optužena za kontinuirano seksualno zlostavljanje djeteta, za što se može dobiti i doživotna kazna zatvora, no kasnije je priznala krivnju kako bi dobila manju kaznu. Za pet godina će joj se pružiti mogućnost uvjetnog otpusta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 232
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...