Obavijesti

News

Komentari 120

Dobio 4,5 mil. kn: Mario umalo nije ni uplatio sretni listić...

Dobio 4,5 mil. kn: Mario umalo nije ni uplatio sretni listić...
1

Mladić je prošao kraj kioska u Đurđevcu pa se vratio i uplatio listić za Eurojackpot. Otac kaže da će nastaviti raditi. Povjerio se prijateljima, a oni su rastrubili okolo. Mario više ne želi pričati ni sa kime

VIDEO

 On je u četvrtak prolazio pokraj prodajnog mjesta Tiska u Đurđevcu i gotovo je otišao, ali ga je nešto ipak vratilo natrag.

To nam je dobro upućeni poznanik rekao o danu u kojem je Mario K. (25), srećković, kako ga prijatelji već zovu, iz Ferdinandovca kraj Đurđevca, uplatio brojeve za Eurojackpot. Samo dan poslije saznao je da je dobio vrtoglavih 4,5 milijuna kuna. No Mario se tog četvrtka u Đurđevcu ipak vratio 15 koraka unatrag, do kioska na adresi Trg sv. Jurja. Za 15 kuna ispunio je listić. Bio mu je to prvi put u životu da uplati brojeve za Eurojackpot.

Navodno je to činio radi znatiželje, ne očekujući da bi mu ta odluka mogla promijeniti život iz temelja. Sretni brojevi izvučeni su na blagdan Sveta tri kralja. Osim kod Marija u Ferdinandovac, 4,5 milijuna kuna otišlo je i u Zaprešić. Cijela država pitala se u subotu tko su sretni dobitnici. U Đurđevcu i Zaprešiću svi su se međusobno mjerkali, ne bi li nekako doznali tko li su sretnici među njima. Novi milijunaši su bili glavna tema na svim kavama, ručkovima. I dok dobitnik iz Zaprešića još šuti, Mario nije mogao izdržati. U subotu se pohvalio nekolicini svojih prijatelja u Ferdinandovcu. Zatim se vijest poput šumskog požara proširila izvan granica malog mjesta u Koprivničko-križevačkoj županiji. Pokušali smo u nedjelju doći do sretnog dobitnika, ali kod kuće smo našli samo njegovog oca. Mario je bio vani s prijateljima. Otac ga je zvao na mobitel, no Mario se nije javio. O svom bogatstvu ne želi pričati za medije. Od kad je saznao za dobitak, češće je vani nego kod kuće. U subotu je dao kratku izjavu.

- Vidio sam da je jedan dobitni listić uplaćen u Đurđevcu i provjerio sam brojeve. Ne mogu opisati kakav je osjećaj bio kad sam shvatio da sam pogodio - rekao je u subotu za portal klikaj.hr.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Marijev poznanik uvjerava nas da će dobitnik, kad je već sve iscurilo u javnost, počastiti prvo djelatnice Tiska gdje je uplatio sretni listić. Djelatnica iz kioska u Đurđevcu, Jadranka Švaco (52) u subotu je rekla kako je sretna što je upravo ona prodala listić koji je nekome donio toliki novac.

Na istom kiosku radi već tri desetljeća, a dosad je doživjela dobitke u iznosima samo od po nekoliko stotina kuna. Jedan Marijev poznanik vjeruje da je Mario čvrsto na zemlji te da će nastaviti živjeti kao i ranije. Otac nam je objasnio kako sa sinom još nije razgovarao o dobitku, ali da je uvjeren kako će se sin znati nositi s puno novca, kao što je prije toga znao skromno živjeti. Otac dodaje i kako Mario u ponedjeljak mora na posao. Kod kuće je bio od Božića.

- Iskoristio je božićne i novogodišnje praznike te se sad vraća u uobičajen dnevni ritam - zaključio je dobitnikov otac.     

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 120
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina