Obavijesti

News

Komentari 3

"Događaji oko Agrokora nam neće našteti na izborima"

"Događaji oko Agrokora nam neće našteti na  izborima"
1

LOKALNI IZBORI 2017.: To su pokazatelji da Vlada radi dobar posao. Rejting HDZ-a je dobar, Andrej Plenković je najpopularniji političar u Hrvatskoj, uvjeren sam u odličan rezultat, rekao je Bačić.

VIDEO

Predsjednik saborskog Kluba zastupnika HDZ-a Branko Bačić rekao je u četvrtak u Dubrovniku kako događaji oko Agrokora ne mogu naštetiti HDZ-ovim kandidatima na lokalnim izborima, nego upravo suprotno, te je istaknuo kako bi - da Vlada nije reagirala - 70 tvrtaka bilo u stečaju i u problemima više od 200 tisuća ljudi povezanih s tim koncernom.

Odgovarajući na novinarska pitanja, istaknuo je kako Vlada nije mogla dopustiti da propadne toliko radnih mjesta.
"Događanja oko Agrokora nam neće naštetiti, Andrej Plenković je ovdje pokazao vodstvo, donio jedinu odluku koju je mogao. To će biti značajan vjetar u leđa našim kandidatima. Imamo procjenu rasta od tri posto, minimalan deficit, a nezaposlenost je ispod 200 tisuća ljudi", rekao je Bačić u Dubrovniku na konferenciji za novinare.

"To su pokazatelji da Vlada radi dobar posao. Rejting HDZ-a je dobar, Andrej Plenković je najpopularniji političar u Hrvatskoj, uvjeren sam u odličan rezultat", rekao je Bačić.

Odgovarajući na tvrdnje Nikole Grmoje iz Mosta nezavisnih lista po kojima je laž da Most zagovara ukidanje najjužnije županije, istaknuo je kako su i u svojemu predizbornom programu iz 2015. godine nosili ukidanje Dubrovačko-neretvanske županije.
"Naša želja je osnažiti županije, gradove i općine", rekao je Bačić.

Župan Nikola Dobroslavić rekao je na konferenciji za novinare kako je Dubrovačko-neretvanska županija najbolja po korištenju EU fondova te je podsjetio da je njihovim nastojanjima zaustavljen plan za tzv. južnu migrantsku rutu.

"Kroz posljednje vrijeme imali smo više od 30 skupova, odziv je bio odličan, uvjereni smo u pobjedu", rekao je Dobroslavić i podsjetio da je plan Mosta bio i ukidanje dubrovačko-neretvanske Policijske uprave.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Kerum 'poludio': Opara je nula, zlotvor, kokošar i je**vjetar...
'JA SAM POBJEDNIK'

Kerum 'poludio': Opara je nula, zlotvor, kokošar i je**vjetar...

LOKALNI IZBORI Kerum tvrdi da je pokraden: 'To nije viđeno ni u Zimbabveu, ni u Ugandi. Sram ih bilo, njihova predsjednika i sve njih. Ispričavam se gledateljstvu, ali njima nikako'

Čačić o Štromaru: "Napravio sam 32 škole, a on niti jednu"
NAKON POBJEDE NA IZBORIMA

Čačić o Štromaru: "Napravio sam 32 škole, a on niti jednu"

NIJE ZA NOVE IZBORE: Radimir Čačić razgovarao je s novinarom 24sata Borisom Rašetom i prokomentirao lokalne izbore, krizu u svojoj bivšoj stranci HNS-u kao i krizu Vlade
Metkovac i nesuđeni fratar je novi gradonačelnik Karlovca
DAMIR MANDIĆ

Metkovac i nesuđeni fratar je novi gradonačelnik Karlovca

Markantni ravnatelj karlovačke gimnazije Damir Mandić (HDZ) novi je karlovački gradonačelnik. Obiteljski čovjek, otac troje djece nekad je mislio da će svoj život posvetiti Bogu...