Obavijesti

News

Komentari 47

Dosje: Ruska veza u Zagrebu - donosimo listu Putinovih ljudi

Dosje: Ruska veza u Zagrebu - donosimo listu Putinovih ljudi
2

INTERESNA SFERA: Novi broj tjednika Express koji je od petka na svim kioscima ekskluzivno objavljuje povijesne dokumente o stvarnim ruskim interesima i ljudima u Hrvatskoj...

VIDEO

U intervjuu koji objavljujemo u novom Expressu, koji je od petka na kioscima, Radimir Čačić kaže: “Ina je držala kakav takav rast u vrijeme Dragičevića. Dok je Hrvatska imala utjecaj, kakvi god bili naši menadžeri ili politika, čim smo ispustili uzde, tu je došao neki drugi interes. Mi moramo iskočiti iz mađarske zamke. Njihov je interes da Ina nestane. On nije nelegalan, on je kompanijski legalan, ali nije naš”. 

Čačić otkriva i zašto misli da je vlada Tima Oreškovića radila bolje kad je riječ o proračunu i popravljanju rejtinga zemlje, od vlade Andreja Plenkovića. Ocjena je šokantna, ali vrlo zanimljiva. 

U novom broju donosimo i ekskluzivu o prešućenom znanstvenom radu Vice Vukova, u kojemu je čuveni pjevač hvalio Titovu vanjsku politiku, a otkrio je i nepoznat detalj o Staljinovim i Churchillovim dogovorima o podjeli interesnih sfera na Balkanu, pri čemu bi Hrvatska te BiH pripale Rusima, a Srbija i Crna Gora Englezima - odnosno njihovim sferama interesa. 

Ideolog nove desnice dr. Tomislav Sunić opisuje šanse konzervativne revolucije u Hrvatskoj. Njegova je ocjena surova: “To su sve lakrdijaši”. Nova ljevica, pak, pod vodstvom Dragana Markovine u javnost ide sa šokantnim anticrkvenim manifestom, koji će mnoge u Hrvatskoj naljutiti, neke oduševiti, a malo koga ostaviti ravnodušnim. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ivana Bodrožić nasrnula je tipkovnicom na Vicu Batarela, prozivajući ga zbog kontroverznog videa. U novom Expressu ima toga još za cijeli tjedan, no nije fer sve otkriti!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a