Obavijesti

News

Komentari 480

'Dragog prijatelja Antu Ivasa napadaju fašistoidni ljevičari'

'Dragog prijatelja Antu Ivasa napadaju fašistoidni ljevičari'
6

Šibenskom Azimutu prijeti zatvaranje jer je buka koja dolazi iz toga kluba preglasna za biskupa Antu Ivasa. Popularni pjevač stao je na stranu biskupa na Facebooku

VIDEO

Fašistoidnim ljevičarima nazvao je pjevač Marko Perković Thompson sve Šibenčane i one koji su stali u obranu kluba Azimuta. 

Podsjetimo, Azimutu prijeti zatvaranje jer je buka koja dolazi iz toga kluba Ivasu preglasna. Klub se nalazi uz katedralu Sv. Jakova, a biskup je na misi za Veliku Gospu prigovorio riječima: Noćne zabave uz zaglušujuću i izluđujuću buku, često tako bezobzirnu da mnogi ne mogu više živjeti u svojim kućama ni moliti u svojim crkvama, pa ni u katedralama, nude se sve više kao vrhunac moderne zabave, naročito djeci i mladima.

Thompson uz biskupa Ivasa

Na stranu biskupa stao je Thompson i to objavom na svom službenom Facebook profilu.

- Dragi prijatelji, u situaciji kada nam našeg dragog prijatelja oca biskupa Antu Ivasa napadaju fašistoidni ljevičari, isti oni koji godinama napadaju Thompsona, oni koji naše svećenike nazivaju "klerofašistima" a nas katolike "katolibanina"koji su se drznuli u izjavama da naš biskup nema pravo glasa, zbog nezakonite zarade dvojice ugostitelja predvode prosvjede protiv biskupa ispred biskupove kuće, oni za koje su hrvatski branitelji fašisti, mi kao i sam Thompson dajemo puno podršku ocu biskupu Anti Ivasu i molimo dragoga Boga da mu u ovim neuobičajenim trenucima za koje smo mislili da su ostali u smeću komunističke prošlosti, kad su povlašteni napadali naše svećenike, naše vrijednosti i svetosti koje želimo svjedočiti i živjeti, da mu podari snage i jakosti kako bi mogao kao i do sada uvijek svjedočiti ljubav prema Bogu i bližnjemu - stoji u objavi.

- Oni koji nemaju časti ni poštovanja ne samo prema Božjoj službi nego i prema starosti oca biskupa neka se zapitaju da li bi vodili prosvjede i uznemiravali svoje roditelje ili se to događa upravo zbog toga što im nije podaren odnos poštovanja prema vrijednostima dostojnim čovjeka. Potpora ocu biskupu Anti Ivasu. Pozivamo i vas da date potporu našem dobrom ocu biskupu Anti Ivasu - piše u nastavku statusa.

Stotine Šibenčana došlo dati podršku Azimutu

U ponedjeljak navečer nekoliko stotina ljudi okupilo se kako bi dalo potporu vlasnicima Đorđu Kataliniću i Hrvoju Jelkoviću koje su u subotu policajci priveli zbog preglasne glazbe i vrijeđanja policajaca. Mirni prosvjed koji je bio najavljen nije održan jer ga je trebalo najaviti 48 sati ranije, ali su se građani preko društvenih mreža organizirali i okupili kako bi dali potporu klubu koji je ovog ljeta na svojoj zelenoj pozornici ispred katedrale Sv. Jakova i biskupskih dvora održao više od 50 koncerata i drugih kulturnih zbivanja.

Na okupljanje je došao i načelnik Primoštena Stipe Petrina. Zapalio je lampion i stavio ga na stepenice ispred katedrale.

- Došao sam dati potporu pravednoj borbi hrvatske mladeži da partijaju ispred katedrale Sv. Jakova, renesansnog majstora Jurja Dalmatinca. Vjerujem da bi i sam Juraj Dalmatinac bio ponosan da večeras vidi ovo - rekao je Petrina. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 480
VIDEO

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso, parkirali u hangare vojarne. Kreće svečani program
PRATITE NA 24SATA

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso, parkirali u hangare vojarne. Kreće svečani program

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa