Obavijesti

News

Komentari 6

Dvije godine sijao strah: Uhitili serijskog ubojicu iz Phoenixa

Još 2015. Aaron Saucedo je bio pod istragom za ubojstvo, no nedostajalo je dokaza. Kada su ga drugi put uhitili za isto ubojstvo, iz policije isprva nisu ni slutili da imaju serijskog ubojicu

VIDEO

Stanovništvo Phoenixa nakon godinu dana može odahnuti. Policija američke savezne države Arizone objavila je vijest da je pronašla muškarca odgovornog za seriju ubojstava u tom američkom gradu, piše BBC.

Maricopa County Sheriff

Aaron Saucedo (23) uhićen je prošli mjesec, a vjeruje se da je upravo on serijski ubojica zbog kojeg su stanovnici Phoenixa posljednje dvije godine živjeli u strahu. Između siječnja i srpnja 2016. godine ubijeno je osmero ljudi, a ubojstva povezuju upravo s 23-godišnjakom.

Bio je već uhićen, no nedostajalo je dokaza

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Još 2015. Saucedo je bio pod istragom za ubojstvo, no za njega nije optužen. U međuvremenu su stigli novi dokazi za taj slučaj te je Saucedo ponovo uhićen. Tada nisu ni slutili da u rukama imaju serijskog ubojicu koji već nekoliko godina među sugrađanima sije strah. 

Prva žrtva bio mu je majčin ljubavnik

Za žrtvu iz 2015. iz policije su potvrdili da se radi o 61-godišnjem muškarcu koji se viđao sa Saucedovom majkom, no ni za jednu od ostalih žrtava nemaju nikakve poveznice s ubojicom koja bi osvjetlala njegove motive. Međutim, protiv 23-godišnjaka, među čijim žrtvama je i 12-godišnja djevojčica, iz policije su predstavili niz neoborivih dokaza.

- Danas je dobar dan za Phoenix, rekao je šef tamošnje policije Greg Stanton te naveo nekoliko neoborivih dokaza protiv serijskog ubojice. Među njima su snimka nadzorne kamere, nekolicina svjedoka te rezultati balističkih pretraga.

Ako tužitelj prihvati sve dokaze, ubojica će se suočiti s optužnicom za ukupno 26 zločina, među kojima su osim ubojstava i teža nasilja te pokušaji ubojstva.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina