Obavijesti

Promo sadržaj

Najbolji prirodni preparat na svijetu za hormonsko zdravlje

Najbolji prirodni preparat na svijetu za hormonsko zdravlje
3

Sve više žena već se u 30-ima mora se suočiti sa simptomima hormonalnog poremećaja izazvanog stresom, zagađenim okolišem i stilom života čije se posljedice počinju osjećati ulaskom u reproduktivnu dob

Sve više žena već se u 30-ima mora se suočiti sa simptomima hormonalnog poremećaja izazvanog stresom, zagađenim okolišem i stilom života čije se posljedice počinju osjećati ulaskom u reproduktivnu dob. Međutim još više zabrinjava činjenica koju je otkrilo najnovije istraživanje: ove tegobe žene proživljavaju same, u potpunoj tišini. 

"Ni liječnici ni naši partneri ne razumiju fizičke i emocionalne probleme koje donosi ta promjena", tvrdi većina žena koja prolazi kroz bolne i neredovite mjesečnice, snažne simptome PMS-a, probleme s plodnošću i promjene raspoloženja.

No žene više ne moraju biti prepuštene same sebi i biti žrtve tabua jer je u hrvatske ljekarne stigao Femmenessence - djelotvoran, siguran i potpuno prirodan put do hormonalnog zdravlja žene i koji je zbog svoje iznimne učinkovitosti proglašen i najboljim biljnim preparatom te vrste na svijetu. Kliničke studije potvrdile su da je Femmenessence učinkovit u više od 80 posto slučajeva.

Femmenessence proizvodi su osmišljeni kako bi pomogli ženama u različitim fazama života, a Femmenessence – MacaHarmony izuzetno je djelotvoran način da žene ponovo uspostave svoju hormonalnu ravnotežu u najvažnijem periodu svog života – od tinejdžerske dobi do četrdesetih godina života.  

Femmenessence ne unosi u organizam sintetičke, životinjske ili biljne hormone. On surađuje s tijelom tako da stimulira hipotalamus, hipofizu i nadbubrežne žlijezde kako bi one podržale i pospješile ravnotežu hormona kao što su FSH, estrogen, LH, tirioid i progesteron. 

Oko 80 posto žena proživjelo je neku vrstu boli tijekom mjesečnice: od podnošljive do gotovo paralizirajuće zbog koje ne mogu ići u školu ili na posao.  No, hormonalna neuravnoteženost može uzrokovati i napuhanost, oticanja, akne, napetost, promjene raspoloženja, nepravilne mjesečnice i tegobe s plodnošću.

MacaHarmony potpuno prirodno, sigurno i učinkovito djeluje na te simptome - regulira menstrualne cikluse, smanjuje bolna razdoblja, ublažava PMS, podržava optimalnu plodnost, povećava razinu energije i poboljšava raspoloženje.

- Femmenessence je nabolja stvar koju žena može učiniti za svoje hormonalno zdravlje - poručuje dr. med. Stefan Engelbrecht, spec. ginekolog, a njegovo svjedočenje izgrađeno je na tri ključna elementa: znanju, iskustvu i zadovoljstvu pacijentica kojima su blagotvorni učinci Femmenessencea promijenili život.

Femmenessence proizvodi su dostupni u hrvatskim ljekarnama, a možete ih naručiti i na http://femmenessence.hr/.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve