Obavijesti

News

Komentari 17

Fiolić se razbolio, suđenje za Planinsku odgođeno do 18.2.

Fiolić se razbolio, suđenje za Planinsku odgođeno do 18.2.
1

Fiolićev odvjetnik Branko Šerić rekao je sutkinji kako je jučer obaviješten da mu klijent ima visoku temperaturu i da se osjeća malaksalo. Suđenje se odgađa

VIDEO

Zbog bolesti Stjepana Fiolića, drugookrivljenog u Aferi Planinska, suđenje je odgođeno do 18. veljače. Fiolićev odvjetnik Branko Šerić rekao je sutkinji kako je jučer obaviješten da mu klijent ima visoku temperaturu i da se osjeća malaksalo.

Obvezao se dostaviti liječničku dokumentaciju i dodao da će Fiolić dopuniti obranu i odgovarati na pitanja. 

Fiolićev odvjetnik Branko Šerić izvijestio je sud da njegov branjenik zbog prehlade i opće slabosti tjedan dana neće biti sposoban nazočiti raspravama. Sutkinja ga je obvezala da u roku od tri dana dostavi medicinsku dokumentaciju, a novu je raspravu zakazala za 18. veljače. 

Fiolić je danas trebao dopuniti svoju obranu nakon što je Sanader ustvrdio da su sve Fiolićeveriječi kojima ga je teretio laž te da je prije suđenja sklopio nagodbu s Državnim odvjetništvom. Sanader je pred sudskim vijećem u svojoj obrani zatražio i nagodbu koju je s tužiteljstvom navodno zaključio bivši ministar Čobanković prije nego što je također priznao sve Uskokove optužbe u ovom slučaju pa je sporazumno osuđen na rad za opće dobro.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Uskok tvrdi da je bivši premijer primio mito nakon što je Čobankovićevo ministarstvo, temeljem vladine odluke, 2009. kupilo zgradu u Planinskoj ulici od tvrtke bivšeg HDZ-ova saborskog zastupnika i vlasnika mesnica Stjepana Fiolića koji je priznao da je bivšem premijeru u obiteljsku kuću odnio novac u kutiji za hrenovke.

U svojoj obrani Sanader je ustvrdio i da je žrtva poltičkog progona svoje nasljednice Jadranke Kosor te da je istina o Planinskoj upravo suprotna od onoga što tvrdi optužnica i tužiteljstvo, odnosno da je zabranio kupnju te nekretnine još kada je prvi put čuo za tu ideju, a kada su se kao kupac spominjale Hrvatske šume.

Uz Sanadera i Fiolića na optuženičkoj je klupi i Mladen Mlinarević, čija je tvrtka Inžinjerski biro, prema Uskokovim tvrdnjama, udvostručila vrijednost nekretnine u Planinskoj prije nego što ju je otkupilo Čobankovićevo ministarstvo.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.
Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora