Obavijesti

News

Komentari 270

Gazdine gozbe: Samo na gorivo trošili su stotine tisuća kuna...

Gazdine gozbe: Samo na gorivo trošili su stotine tisuća kuna...
24

Prizori krstarenja Todorića, kumova i prijatelja zbivaju se na tri jahte. Uživaju, jedu po restoranima i nemaju brige na svijetu. Bila je 2006. godina

VIDEO

Na tri jahte, u ljeto 2006., Ante Todorić, njegovi prijatelji i kumovi plovili su Jadranom. Snimke otkrivaju poseban luksuz kojim su bili okruženi. Ni cijena baš nije mala: samo za gorivo za tri broda potrošili su, kažu upućeni, najmanje 200.000 kuna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:47

Ta snimka ljetovanja Todorićevih, njihovih prijatelja i kumova pojavila se na javno dostupnoj internetskoj stranici. Traje nešto više od 15 minuta i daje dosad nezabilježen uvid u privatni svijet koji su tako pozorno čuvali od vanjskog svijeta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Spoj Konzuma i Jadrana

U jednom trenutku Todorićev stariji sin Ante ushićeno kaže da je krstarenje savršeni spoj Konzuma i Jadrana. I zaista prizori s njihovih krstarenja prosječnim građanima Hrvatske izgledaju fascinantno: skupe jahte, sa svim mogućim luksuzom, propinju se na jadranskim valovima. Veseli Todorići i njihovi kumovi te prijatelji dobro se zabavljaju. Jede se i pije. Ničega ne fali dok mala flotila plovi srednjim Jadranom. Na snimkama se često čuje Ante Todorić. On zabavlja društvo, snima suprugu i djecu. Upravlja jahtom. Nije ništa manje angažiran njegov kum Ivica Crnjac. Bivši financijski direktor Agrokora najbliži je prijatelj starijeg Todorićeva sina. Često je u kadru, pogotovo dok se jede. Društvo na jahtama aktivno provodi vrijeme. Zavlače se u morske špilje, uživaju u uvalama s poznatim restoranima. Ukratko, guštaju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Tajni, slatki život obitelji gazde Todorića Više na http://bit.ly/2qWz7ju Reporter: Ivan Pandžić i Ivan Borojević

Posted by 24sata on Wednesday, 24 May 2017

Helikopterom preko Jadrana

Dio snimke pokazuje i let korporacijskim helikopterom. Do otoka Smokvica, koji je dugo godina bio u vlasništvu Ivice Todorića. Sad ga je država vratila u svoje vlasništvo. Sa Smokvice helikopter leti preko Jadrana do Opatije. Do druge obiteljske vile. One u Medveji, s karakterističnom krovom koji je prepoznatljiv svima. Tamo su stariji članovi obitelji, koji očito mirnije provode ljetni odmor. Njihov je tempo sporiji, vila je okružena morem i uživa se. U svemu. Na snimkama nema mlađeg Todorićeva sina. Stariji brat i njegovi prijatelji možda nisu to ljeto bili njegovo omiljeno društvo. U flotili koja je plovila Jadranom najviše se isticala “Jana”. Jahta koja vrijedi više od tri milijuna eura, s prepoznatljivim plavim trupom i srebrnim natpisom na krmi bila je simbol uspjeha Todorića i njegovih tvrtki. Sad se prodaje da bi se namirili dugovi.

Veseli kum Crnjac

Druge jahte su nešto manje, ali ne zaostaju previše za “Janom”. Na jednoj od njih je kum Ante Todorića. Ivica Crnjac voli se snimati i govoriti u kameru. I komentirati što se zbiva okolo. Na jahtama su i skiperi koji se bave navigacijom i rade kao mornari kako bi gosti mogli uživati u godišnjem odmoru. Posjećuju se restorani, puno se jede. Pravi ljetni hedonizam koji jasno pokazuje o kojoj je klasi ljudi riječ. U tih tjedan dana krstarenja Todorići, kumovi i prijatelji prošli su cijeli Jadran.

Malo su se sudarili

Todorići su se znali dobro zabaviti na svojim jadranskim krstarenjima. I sve to snimiti. Za uspomenu. U jednoj od uvala mlađi Todorić i njegov prijatelj uskočili su u brze gumenjake i show je počeo. Krenuli su, onako junački, ludovati po uvali, gdje je bilo i drugih jahti. Uz navijanje ekipe. No stvari znaju izmaknuti kontroli, pa je Todorić udario u drugi gumenjak i umalo “pomeo” prijatelja. “Uh, dobro je prošao”, kaže nepoznati glas na snimci. Inače, vidi se da je stariji sin Ivice Todorić te godine Jadranom krstario na tri jahte. U konvoju. Skromna procjena stručnjaka kaže da ih je samo gorivo stajalo više od 200.000 kuna. Osim jahti, na ljetovanju je korišten helikopter, koji je sad na prodaji. Uobičajena ruta je bila Zagreb - Smokvica te dalje do vile u Medveji kraj Opatije. 

>>> Nepoznato o obitelji Todorić, njihovom načinu života, imovini, istrazi Državnog odvjetništva možete u iduća četiri dana pročitati u 24sata i posebnom prilogu politčkog tjednika Express koji je na kioscima već sutra...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 270
VIDEO

Dankin otac bio na poligrafu, s majčinog mobitela brisane su poruke na dan kad je nestala?
NOVA SAZNANJA?

Dankin otac bio na poligrafu, s majčinog mobitela brisane su poruke na dan kad je nestala?

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci
SNIMILI VIDEO NA TIKTOKU

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci

Muškarci su tražili 50.000 KM za objavu informacija o nestaloj Danki Ilić (2)
Nevjerojatno! Trojac iz BiH je na TikToku tvrdio da je Danka (2) kod njih: Policija ih je uhitila
TRAŽILI NOVAC ZA INFORMACIJE

Nevjerojatno! Trojac iz BiH je na TikToku tvrdio da je Danka (2) kod njih: Policija ih je uhitila

Od nestanka dvogodišnje djevojčice u utorak popodne, u naselju Banjsko Polje kod Bora, na jugoistoku Srbije, u potragu je bilo uključeno više od 500 pripadnika MUP-a, dobrovoljaca...