Obavijesti

Promo sadržaj

Ginepro nero (crna smreka) – zaštita i energija

Ginepro nero (crna smreka) – zaštita i energija
6

Snažna biljka, stoička, hrabra, izdržljiva, elastična, jednom riječju: slobodna. To je smreka, oduvijek znana po svojim gotovo legendarnim vrlinama, upotrebljavana u povijesti kao „duhovni štit“, za zaštitu svega onog što čovjek najviše voli

VIDEO

U prošlosti su tako talijanske obitelji često znale zasaditi u blizini kuće po jednu smreku jer su smatrale da će ih štititi od kuge i ostalih zaraznih bolesti; a branila ih je i od zmija i divljih životinja svojim bodljikavim listovima. Na poljima se smreka tradicionalno palila tijekom božićnih blagdana, a ugljen koji bi iz toga nastao koristio se za liječenje i magične rituale. L'Erbolario je stoga poželio zatočiti ovaj oblik zaštite u jednu liniju zamišljenu kao „obranu“ blagostanja i vitalnosti svakog muškarca.

Tipična biljka našeg podneblja, smreka je nedvojbeni protagonist naše povijesti i naše tradicije. I to ne samo, kako smo vidjeli, zbog rituala magične arome, nego i radi njenih čuvenih vrijednosti koje su čak i drevni Egipćani poznavali. Drvo se, primjerice, koristi za klesanje alata i pribora i za dimljenje određenih namirnica, obzirom na njegov intenzivan miris. Ljubičaste bobice su, nadalje, poznate po svojem gorkom, vrlo aromatičnom okusu i iz tog razloga se često koriste u kulinarstvu kako bi se jelima, infuzijama, destilatima i alkoholnim pićima dodala posebna aroma.  Inspirirajući se upravo svojstvima ovih bobica, fitokozmetička istraživanja L'Erbolaria su proizvela liniju Crna smreka koja sadrži kozmetičke preparate posvećene dinamičnom muškarcu, koji unatoč bezbrojnim obvezama želi pronaći vrijeme i energiju za brigu o sebi. Iz bobica smreke izvukli smo destiliranu vodu i dragocjen ekstrakt koji, zajedno s ekstraktom sezama i crnog kima, obogaćuje ove proizvode, a zahvaljujući njihovim odabranim aktivnim svojstvima i njihovim muževnim, hrabrim mirisima saveznik je u pronalaženju vitalne snage.  Ovo je linija koja se brine o koži svakog muškarca i „mazi“ ju svojim blagodatnim dragocjenostima. Nije slučaj da se bobice smreke zovu…. „coccole“ (tal. „zagrljaji“).

L'Erbolario GINEPRO NERO mirisna linija za muškarce sastoji se od:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Parfem

Parfem koji dočarava beskonačnu vitalnu energiju i emociju trčanja kroz mediteransku makiju, s prekrasnim pogledom na more na horizontu.Muževan miris, hrabar i odlučan, koji se nosi svaki dan, s ponosom.

Energizirajući šampon za tuširanje

Mirisan i muževan, s notama drva i agruma, intenzivno će njegovati i čistiti vašu kožu i vašu kosu, zahvaljujući svojim  dragocjenim sastojcima poput drvenog ugljena, tonificirajućeg i pročišćavajućeg ekstrakta crnog kima, crne smreke i hidroiziranog crnog sezama, koji štite kožu i čuvaju njenu hidrataciju.

Energizirajuća pjena za brijanje

Pjena za brijanje s crnom smrekom, svojim osnažujućim i osvježavajućim mirisom priprema vaše lice za brijanje nježno i pažljivo, dok istovremeno tonificira kožu zahvaljujući ekstraktima crne smreke i crnog kima. Blagodati ove pjene za brijanje ostvarit će savršen rezultat u spoju s Energizirajućim losionom nakon brijanja, iz linije Crne smreke

Losion nakon brijanja

Aktivni biljni sastojci, probrani radi osvježavajućih i tonificirajućih svojstava, a osobito destilirana voda crne smreke i ulje crnog kima, djelovat će u sinergiji kako bi ublažili epidermu lica i vrata i pružili intenzivnu hidrataciju, „gaseći“ svaki osjećaj nelagode. Nova energija za tijelo, ali i za um, okrijepljena muževnim drvenastim notama ovog odličnog Losiona.

Energizirajući Deo Losion

Drvenaste i citrusne note crne smreke obogaćuju ovaj visoko efikasan dezodorans u losionu koji osigurava sate  svježine i najaktivnijim i  najdinamičnijim muškarcima,  zahvaljujući inovativnom  Fitokompleksu  kojineutralizira miris, a u kojem se iznad svega ističu preslica i kadulja.

Mirisni sapun

Nježan i mirisan, ovaj sapun posjeduje sve tonificirajuće vrline crnog kima i crne smreke, kao i adsorbirajuća svojstva vulkanske gline i biljnog ugljena i svu zaštitu koju hidrolizirani crni sezam poklanja koži.

 

L'ERBOLARIO GINEPRO NERO MUŠKU LINIJU POTRAŽITE U LJEKARNAMA U BESPLATNIM L'ERBOLARIO POKLON KUTIJAMA

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Holcim Hrvatska predvodi put prema dekarbonizaciji na događaju "Journey to Net Zero"
PROMO

Holcim Hrvatska predvodi put prema dekarbonizaciji na događaju "Journey to Net Zero"

Holcim Hrvatska, vodeća tvrtka u građevinskoj industriji, oduševila je svoje partnere, dobavljače i kupce na ekskluzivnom događaju "Journey to Net Zero" u prestižnoj Laubi.

Kineska 40. antarktička ekspedicija uspješno završila
PROMO

Kineska 40. antarktička ekspedicija uspješno završila

U organizaciji Ministarstva prirodnih resursa 40. kineska antarktička ekspedicija krenula je iz istočne kineske općine Šangaj 1. studenoga 2023. Tim ekspedicije prešao je više od 30 000 nautičkih milja
Vaš saveznik u borbi s prašinom i dlakama
PROMO

Vaš saveznik u borbi s prašinom i dlakama

Recite zbogom čak i najmanjim česticama prašine i osigurajte čist dom za svoju obitelj