Obavijesti

News

Komentari 745

Hasanbegoviću novo ime nije po ukusu, Esih je zadovoljna

Hasanbegoviću novo ime nije po ukusu, Esih je zadovoljna

Milan Bandić je najavio da će Trg maršala Tita preimenovati u Trg Republike Hrvatske, no to neće biti dovoljno da dobije podršku Brune Esih i Zlatka Hasanbegovića u sastavljanju većine

VIDEO

Nije po mom ukusu, ali ako je to cijena, može se zvati Trg maslačaka, komentirao je Zlatko Hasanbegović najavu Milana Bandića o preimenovanja Trga maršala Tita u Trg Republike Hrvatske.

Bivši HDZ-ovac je uz Brunu Esih jedan od najglasnijih boraca protiv trenutnog imena, no, rekao je, preimenovanje neće biti dovoljno za davanje potpore zagrebačkom gradonačelniku u sastavljanju većine u Skupštini.

- Ovo nije dovoljno da damo podršku Bandiću. Ovo je samo osnova da počnemo razgovarati. Tražit ću mjesto predsjednika za imenovanje ulica i trgova. To nam pripada - kazao je Hasanbegović za Index.

Bruna Esih pozdravila je Bandićev potez.

- Izražavam zadovoljstvo Bandićevom izjavom. Nadomak smo velike promjene koju pozdravljam. To je bio naš preduvjet za razgovore o većini u Skupštini, kazala je Bruna Esih, piše N1.

Milan Bandić je ranije u ponedjeljak na Trgu maršala Tita najavio promjenu imena kazavši kako protiv njegova prijedloga nitko ne bi trebao imati ništa protiv.

- Još odzvanjaju protesti, ljevice prije neki dan, a onda i desnice prije dva mjeseca. I tako iz godine u godinu. Inzistirao sam i mislio da ima dovoljno razuma i da narod odluči na referendumu. Vidim da nema, pogotovo od onih koji su birani od naroda, kazao je Bandić te naglasio kako protiv njegova prijedloga nitko normalan ne bi trebao biti.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 745
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk