Obavijesti

News

Komentari 19

Dukić: Za napredak Zadra su nabitniji stabilnost i jedinstvo

Dukić: Za napredak Zadra su nabitniji stabilnost i jedinstvo
1

LOKALNI IZBORI 2017. Dukić je rekao da HDZ ne želi imati repove i svađe već želi stabilnu gradsku vlast koja će voditi grad u pravom smjeru i razvijati ga

VIDEO

 Predsjednik Vlade i HDZ-a Andrej Plenković posjetio je u srijedu Zadar kako bi podupro kandidata za zadarskoga gradonačelnika Branka Dukića i kandidata za župana Božidara Longina na lokalnim izborima te je rekao kako očekuje veliku pobjedu HDZ-a u Zadru i Zadarskoj županiji.

 "HDZ će nakon lokalnih izbora imati najveći broj gradonačelnika i načelnika, a napravit ćemo i veliki iskorak u urbanim sredinama", poručio je Plenković te pozvao građane da daju glas kandidatima Longinu i Dukiću.

 Kako je rekao, HDZ-ovi  kandidati za župana i gradonačelnika, imaju  jedinstvenu i jednostavnu zadaću- svaki dan raditi za Zadar, raditi na daljnjem razvoju grada, koji je doživio najveći procvat kada je riječ o obalnom dijelu Hrvatske i za Zadarsku županiju "koja predstavlja jednu od najjačih kada je riječ o snazi i odlučnosti HDZ-a.

 Trenutačno stanje u Hrvatskoj nazvao je vremenom velikog razotkrivanja na političkoj sceni. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

 "S jedne je strane HDZ kao stranka s kapacitetom za upravljanje državom, a na drugoj se strani vide samo protestni trendovi i rušiteljski refleksi. Zato su i ovi lokalni izbori dobili nacionalnu dimenziju. Mi donosimo političku stabilnost, a opozicija traži svaku priliku za destabilizaciju vlasti i za nove izbore. Ako do njih i dođe, mi ćemo opet pobijediti i opet ćemo sastavljati Vladu", istaknuo je Plenković. Ponovno je istaknuo pozitivne gospodarske podatke o rastu BDP-a, smanjenju javnog duga, porastu zaposlenosti i druge, dodajući kako su spriječili veliki plimni val koji je zbog Agrokora prijetio hrvatskoj ekonomiji.

 Kandidat za gradonačelnika Branko Dukić istaknuo je da su za napredak Zadra bitni stabilnost i jedinstvo.

"Ne želimo imati nekakve repove i svađe i želimo stabilnu gradsku vlast koja će voditi ovaj grad u pravom smjeru i razvijati ga onako kako mi želimo", rekao je Dukić. 

Kandidat za župana Božidar Longin govorio je o kontinuitetu, toliko važnom za razvoj neke sredine. Istaknuo je kako je ondje gdje želimo gospodarski razvoj i napredak potrebna politička stabilnost, a političku stabilnost nudi samo HDZ sa svojim partnerima.

 Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković obišao je tijekom boravka u Zadru i obnovljena sportska borilišta Sportskog centra na Višnjiku.

 "Čuo sam za planove za gradnju otvorenog bazena koji će dodatno popuniti postojeće sadržaje i vjerujem da će taj centar privući i mnoge sportske klubove koji žele pripreme za natjecanja obaviti u Zadru", rekao je.. Istaknuo je kako mu je drago da je dvorana na Višnjiku, izgrađena za Rukometno prvenstvo 2009. godine, isplativa, da ostvaruje dobit i da je non-stop zauzeta.

"Koliko čujem, više od 1500 ljudi na dan u njoj trenira ili se bavi rekreativno sportom", rekao je Plenković.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag