Obavijesti

News

Komentari 134

Horor: Očuh je bacao pokćerku (3) u bazen dok se nije utopila

Horor: Očuh je bacao  pokćerku (3) u bazen dok se nije utopila
1

Užasavajuća snimka pokazuje ubojicu, identificiranog samo kao Jose David N., kako u kolovozu 2015. godine baca dijete u hotelski bazen u meksičkom gradu Morelia

VIDEO

Muškarac kojeg su nadzorne kamere uhvatile kako konstantno baca svoju trogodišnju pokćerku u bazen, zbog čega se na koncu utopila, osuđen je na 100 godina zatvora.

Užasavajuća snimka pokazuje ubojicu, identificiranog samo kao Jose David N., kako u kolovozu 2015. godine baca dijete u hotelski bazen u meksičkom gradu Morelia. Na snimci se vidi da dijete ne zna plivati, te se bori da ostane na površini, javlja Daily Mail. Uz bacanje u bazen, vidi se kako je očuh s njom i u bazenu, vuče je za kosu po vodi , ali i drži ispod vode.

Majka nesretne djevojčice, koja je medicinska sestra, tvrdi da sve dok joj nisu pokazali snimku nije znala da suprug zlostavlja njezinu kćer. Tvrdi da je tog kobnog dana, 12. kolovoza 2015., spavala u hotelskoj sobi.

Jose je znao da mu pokćerka ne zna plivati, ali je ipak rekao da se iznenadio kada je saznao da se utopila. Međutim, snimka je dala dovoljno dokaza da ga se osudi na zatvorsku kaznu bez mogućnosti pomilovanja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tijekom cijelog suđenja Jose se branio šutnjom i nije želio svjedočiti. Tužitelji su zatražili kaznu od 40 godina, no sudac je, nakon što je podrobno pregledao snimku, kaznu drastično povisio i osudio ga na 100 godina zatvora.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 134
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.