Obavijesti

News

Komentari 10

Snimao je mučenja i ubojstva: 'Silovao sam ih i iživljavao se'

Snimao je mučenja i ubojstva: 'Silovao sam ih i iživljavao se'
7

Rurik Jutting je baš kao i Patrick Bateman, kojeg je utjelovio Christian Bale u filmu snimljenom 2000., silovao i mučio svoje žrtve danima prije nego im je prerezao vrat

VIDEO

Britanski bankar Rurik Jutting, kojem se sudi zbog monstruoznog ubojstva dvije prostitutke u Hong Kongu, bio je opsjednut knjigom Američki psiho, javlja Sun.

Jutting je baš kao i fiktivni bankar Patrick Bateman - kojeg je utjelovio Christian Bale u filmu snimljenom 2000. godine - silovao i mučio svoje žrtve danima prije nego im je prerezao vrat.

Nekadašnji školski prijatelj posrnulog bankara, koji je pohađao Einchester koledž, kazao je da je Juttingova najdraža knjiga bila Američki psiho.

- Čitao je tu knjigu stalno. Apsolutno je obožavao glavnog lika. Vidi se kako je kopirao scene iz knjige i prenio u stvarni život - kazao je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Rurik George Caton Jutting, a British banker charged with two counts of murder after police found the bodies of two women in his apartment, sits in the back row of a prison bus as he arrives at the Eastern Law Courts in Hong Kong, China

Jutting je, baš kao i Bateman, snimao stravična mučenja i ubojstva.

- Upravo sam ubio ženu. Bila je moja taokinja. Silovao sam je uzastopno i iživljavao se na njoj - kazao je Jetting na snimci koja je jedan od glavnih dokaza na suđenju.

Jutting, 31-godišnji bankar Merrill Lyncha, upao je u spiralu droge i alkohola zbog koje je potpuno izgubio kontrolu nad svojim životom. Gledao je sve više i više nasilne pornografije, dok je istovremeno tragao za sve bizarnijim seksualnim iskustvima. Prije nego što je započeo svoj ubilački pohod, u kojem je ubio dvije prostitutke, spavao je s dva transseksualca, a potom je tragao za muškarcima koji bi se seksali s prostitutkama koje je unajmljivao. 

A bloodstained knife, as part of evidence, is pictured outside the High Court as police carry it away after double murder trial of British former banker Jutting in Hong Kong

Jutting je najprije u svom luksuznom stanu u Hong Kongu ubio Sumarti Ningsih. Kasnije je tijekom suđenja otkrio da je planirao dijelove njezina tijela razrezati i potom ju živu zapaliti, no izgubio je kontrolu nad situacijom i prerezao joj je vrat.

Dva dana nakon prvog ubojstva, prerezao je vrat još jednoj prostitutki, Seneng Mujiasih. Zadnji poziv prije nego što je ga je uhitila policija bio je upućen njegovom šefu u Merrill Lynchu.

- Upao sam u gadne nevolje. Moraš nešto učiniti kako bi zaštitio ugled banke, rekao mu je.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a