Obavijesti

News

Komentari 83

Hvala! Napokon mogu uživati u čitanju novina i slušanju radija

Hvala! Napokon mogu uživati u čitanju novina i slušanju radija
4

NIKAD SRETNIJA Milka Jambrušić (81), koja je dobila prvi put struju u svoj dom, cijeli dan uživa u radiju. Napokon može i čitati što joj je do sad bilo teško uz svijeću

VIDEO

Dolaskom u dvorište trošne kuće 81-godišnje Milke Jambrušić u naselju Starine nedaleko od Bjelovara do nas je dopirala glazba iz radija.

Čim nas je ugledala, vitalna žena, kojoj je prije točno dva tjedna prvi put zasvijetlila žarulja u kući, sklopivši ruke radosno je uzviknula da nas sve Bog čuva i da nam svima pomogne jer se njoj napokon ostvarila najveća životna želja.

- To je Božji blagoslov da sam u starosti i ja dočekala da mi zasvijetli žarulja te da slušam radio koji su mi poklonili dobri ljudi iz Bjelovara. Zaista nemam riječi kojima bih sve to opisala. Sve to Bog gleda - rekla je presretna žena koja se dignula od stola na kojem je ostavila novine koje je prije toga čitala.



Sad će joj umjesto dugih noći, kad se nije mogla dočekati svanuća, biti ljepše jer će moći čitati molitvenik i novine koje joj susjedi poklone. Rekla je kako radio i ne gasi, a i svjetlo pali kad je oblačan dan, poput kišnog ponedjeljka kad smo je posjetili, jer može čitati, što joj je do sada bilo teško uz svijeću. Povjerila nam se kako još nije dobila obećani televizor i posebice hladnjak, ali kaže da će se strpjeti jer će obećanje sigurno biti ispunjeno.

Posebice željno očekuje hladnjak jer joj je neki dan rođak došavši u posjet obećao odojka, ali ga je ona zamolila do pričeka dok ne dobije hladnjak. Nada se da će do 82. rođendana, koji je u prvoj polovici listopada, stići hladnjak. Na rastanku je rekla kako joj je sad život sasvim lijep, jer ima i vanjsko svjetlo tako da može bez problema tijekom noći otići do poljskog WC-a.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.



Podsjećamo da su nakon napisa u 24sata o gospođi Jambrušić, koja živi u roditeljskoj kući u koju nikad nije bila uvedena struja, iz tvrtke Hvaljen Budi postavili na trošan krov solarne panele, čime je njezin skromni dom napokon elektrificiran.


Još da su joj samo hladnjak i televizor

Kaže da joj je sad život sasvim lijep jer ima i vanjsko svjetlo tako da može bez problema tijekom noći otići do poljskog WC-a.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 83
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina