Obavijesti

News

Komentari 26

Pronašli su DNK na tangama: Jelenu je ubio serijski ubojica?

Pronašli su DNK na tangama: Jelenu je ubio serijski ubojica?
1

Srbija: Pjevačica Jelena Marjanović Krsmanović (33) ubijena je u travnju prošle godine dok je trčala nasipom. Policija i dalje istražuje slučaj. Navodno je pronađen DNK ubojice

VIDEO

Srpska pjevačica Jelena Marjanović Krsmanović (33) ubijena je 2. travnja prošle godine. Njezin se muž Zoran Marjanović (38) nada da će policija kroz desetak dana, prije godišnjice ubojstva, uhititi njezinog ubojicu. Tko ju je ubio još se ne zna. Teorije su razne.

Našli DNK: Ubojica je blizak Jeleni i imao je pomagače?   

Mediji su pisali da je ubojica netko blizak Jeleni, ali da je podvojena ličnost i da se ne sjeća zločina.

Kurir na današnjoj naslovnici piše da je slučaj riješen i da su pronađeni DNK dokazi na tangama ubijene žene. Navode da je ubojica bio blizak Jeleni i da će uskoro uhititi ubojicu i dva njegova pomagača. Alo pak navodi u četvrtak kako su na mjestu ubojstva pjevačice pronađeni DNK tragovi za koje se sumnja da pripadaju ubojici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sumnja se i na vozača kamiona

Prema njihovom izvoru pjevačicu je ubio vozač kamiona iz inozemstva. Zbog toga se istražuju svi kamioni koji su 2. travnja prošle godine prošli kroz Srbiju. Srpska policija je, navodi Alo, sve dokaze koje je imala poslala Interpolu. 

- Trenutno je najviše sumnjiv vozač koji je na dan ubojstva pjevačice išao iz Turske u Austriju i Njemačku. Sumnja se da je on vidio Jelenu kako trči pored rijeke, a onda ju je izudarao po glavi i tijelo bacio u kanal ispod nasipa u borčanskom naselju Crvenka - tvrdi izvor za Alo.

Njemačka, pak, sumnja na 'njihovog' serijskog ubojicu

Navode i da policiju ovaj zločin podsjeća na ubojstva djevojaka u Njemačkoj i Austriji.

- Zamolili su nas da im pošaljemo što prije sve dokaze koje imamo. Sumnja se da ubojica trenutno živi u Njemačkoj. Njima je bila sumnjiva nerazjašnjena smrt pjevačice pa misle da bi iza ovog ubojstva mogao biti isti serijski ubojica - rekao je izvor za Alo.

Podsjetimo, mediji u Njemačkoj i Austriji izvještavali su o napadima na žene koje su šetale, džogirale ili pak vozile bicikl u blizini rijeke ili jezera. Silovane su i ubijene. Jedna je žena napadnuta u Švicarskoj. Preživjela je napad, ali je teško ozlijeđena.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag